Te Huur: Actieve Speaker

 

Te huur: Actieve Speakers/Boxen (evt. met Statief) 

Heeft u iets te vieren, een lezing of een andere gelegenheid waar u een geluidsinstallatie voor nodig heeft? Wij hebben de perfecte speakers voor diverse groepen. De speakers zijn niet al te zwaar en gemakkelijk aan te sluiten. Let wel op: telefoons etc. kunnen niet direct op de box worden aangesloten. Hiervoor heeft u een 3-puntsaansluiting nodig. Wij adviseren dan ook altijd een bedienspaneel/mengpaneel erbij te huren, zodat u hierop met een jack-aansluiting alles makkelijk kunt inpluggen.

Algemeen extra info en technische specificaties:

Alto TS-112A V2.

De Alto Pro TS-112A V2 is bruikbaar voor vele doeleinden, of u deze nu wilt gebruiken als PA-luidspreker of als monitorkast. De TS-112A V2 bevat een 12" woofer en een 1" compressiedriver, die in deze lichtgewicht behuizing zorgen voor een goede geluidskwaliteit. De luidspreker is bovendien bi-amplified met ingebouwde actieve crossover, wat de geluidskwaliteit verbetert maar ook zorgt voor een betere geluidsdruk!

Waar kun je de speaker voor inzetten?

Deze 12" luidspreker van Alto Pro is dus erg breed inzetbaar, maar dat is niet het enige wat breed is! Het frequentiebereik is namelijk ook erg breed en reikt van 54Hz tot 20kHz. De dubbele digitale versterker zorgt bovendien voor 400W continu vermogen, wat een continu geluidsdruk oplevert van maar liefst 122dB!Huurprijs losse Speaker: € 25,-

Huur Statief: € 5,-

Combiprijs 2 boxen en 2 statieven: 50,-

 

Bezorgkosten

Als u de set zelf komt ophalen en terugbrengen zijn er uiteraard geen bijkomende kosten.

Wilt u dat wij de spullen komen afleveren en weer ophalen? Dan is er een standaard bezorgtarief van € 29,95 binnen een straal van 20 km. Daarbuiten zijn de kosten € 29,95 + 0,25 per km.


Ook als complete geluidsset te huur met Flightcase met bediengspaneel/mengpaneel.
Klik hier voor Geluidsset 1.


Bij deze set kunt u tevens ook nog extra’s bijboeken voor uw gelegenheid, onder andere:

  • Draadloze Microfoon
  • LED-Verlichting
  • Statafels
  • Statafelhoezen
  • Rookmachine


Ook bieden wij andere producten en pakketten te huur aan:


 
Te Huur: Actieve Speaker

Te huur: Boxen/Speakers. Per 2 geschikt voor groepen tot 75 personen.

 
Te Huur: Grote Speakers

Te huur: Grote passieve boxen/speakers. Per 2 geschikt voor groepen tussen de 200 en 400 personen.

 
Te Huur: Led Lampen Verlichting

LED-lampen van Showtec, geschikt voor allerlei feesten en partijen, te gebruiken in automatische modus of compleet op uw wensen in te stellen.

 
Te Huur: Stokkenvangspel

Het oud Hollandse stokkenvangspel dat bekend is van TV kunt u nu huren! Voor jong en oud … Dit spel is voor ieder feest of evenement geschikt en blijft leuk om te doen.

 
Te Huur: Soep bain Marie 7,5 of 10 ltr

Deze Soep Bain Marie ketels zijn zeer geschikt om uw soepen, sate, gehaktballetjes in saus en andere etenswaren warm te houden tijdens uw feest of evenement.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie