PubQuiz Café

 

We hebben ook een speciale website met meer informatie over de PubQuiz, hieronder een korte samenvatting of klik op deze link voor meer uitgebreide informatie.


Zelf een PubQuiz organiseren in uw café?!

De PubQuiz is een steeds bekender worden fenomeen. Bij ons kunt u een pubquiz kopen die nergens anders verkrijgbaar is en zich onderscheid van andere quizzen door het iets meer toegankelijke niveau, langere muziekrondes en zelfs met vragen over de actualiteit. Dit alles voor een lagere prijs dan bij vele andere quizzen.

Waarom zijn wij goedkoper dan andere PubQuizzen?

Wij zijn een evenementenbureau die sinds 3 jaar zelf een quiz organiseert en deze aanpast op de groepen die de PubQuiz bezoeken. Hierdoor is een concept ontstaan dat uit ervaring goed werkt. We zijn geen grote PubQuiz-verkoper, leveren u geen posters of flyers omdat u waarschijnlijk toch op uw eigen manier de Quiz gaat promoten en u krijgt van ons alles digitaal toegestuurd, wat scheelt in drukwerk en portokosten.

Hoe ziet onze PubQuiz eruit?

 De Quiz bestaat in totaal uit 8 rondes, namelijk:

3x Algemene Vragenronde
De vragen in deze rondes zijn erg divers, van geografie tot wetenschap tot roddelnieuws.

1x Thema Vragenronde
Er is een grote keuze uit thema’s, zoals kerst, carnaval, aardrijkskunde, koningshuis etc.

1x Fotoronde

De fotorondes zijn bijna allemaal in thema en kunnen gaan over bomen, vlaggen, diersoorten, stripfiguren en allerlei andere onderwerpen.

1x Thema Muziekronde
Net als de thema-vragenronde kan de thema muziekronde over vanalles gaan, van rondes met liefdesliedjes tot kerstnummers tot volksliederen en nog veel meer!

1x Algemene Muziekronde
De algemene muziekronde is muziek van toen tot nu en meestal moeten titel en artiest geraden worden.

1x Actuele Vragenronde
Vragen over het nieuws van afgelopen maand over de algemene onderwerpen, maar ook sport, entertainment en opmerkelijk nieuws komt aan bod.

Hoe gaat de Quiz in z’n werk?

Deelnemers kunnen zich als team van maximaal 5 personen bij u inschrijven. De teams strijden tegen elkaar om de hoofdprijs. Het team met de meeste punten na de 8 rondes heeft uiteraard gewonnen. De teams vullen per ronde de antwoorden in op een speciaal antwoordformulier. Na een ronde kijken de teams de antwoorden van elkaar na en hoeft u alleen nog maar te controleren of er goed is nagekeken en de puntentelling bij te houden. De tijdsindeling kunt u helemaal zelf bepalen, maar halverwege een pauze is gebruikelijk. Net voor de pauze zou u een schattingsvraag kunnen spelen. Het team dat het dichtst bij het juiste antwoord zit, krijgt van u een rondje bitterballen, nacho’s of ander kleinigheidje. Aan het einde van het spel krijgt het winnende team een prijs. U kunt zelf bepalen wat de prijs is en of u alleen een 1e prijs uitreikt of ook een 2e en 3e prijs.

Hoe snel maakt u winst op de PubQuiz?

Als u de Quiz voor aanschaft van € 37,50 en u vraagt een entree van 2,50 per persoon (wat gebruikelijk is), dan maakt u al winst bij 3 teams van 5 personen. Dit is alleen nog maar winst op de entree, want uiteraard verkoopt u ook de drankjes, hapjes en maakt u veel meer binding met vaste gasten en nieuwe gasten. Er zijn cafés waar de opkomst steeds groter wordt en men na een jaar quizzen op 15 teams per avond zitten. Gemiddeld worden er 5 drankjes p.p. genuttigd en heeft u ongeveer € 12,50 p.p. drankomzet, als je de entree er bij optelt is er 15 euro p.p. extra omzet. 15 teams x 5 deelnemers x € 15,- = € 1125,- extra omzet op een normaal rustige avond. De aanschaf van de Quiz van € 37,50 valt daarbij natuurlijk reuze mee!

Wat kost een PubQuiz?

  • Eénmalig een losse PubQuiz: € 42,50
  • Proefpakket (2 Quizzen): € 80,-
  • Mediumpakket (4 Quizzen): € 156,-
  • Top Startpakket (8 Quizzen): € 300,-

Abonnement: 
Als u een pakket koopt, kunt u daarna voor bepaalde of onbepaalde tijd de Quiz maandelijks afnemen tegen het gereduceerde tarief, gelijk aan de stukprijs bij een Top Startpakket, slechts € 37,50
Alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW.

Wat krijgt u van ons voor die prijzen?

U krijgt van ons alles wat u nodig heeft om een quiz te organiseren, namelijk:

  • de vragen en antwoorden, 
  • de fotoronde, 
  • de MP3’tjes met daarop de gemonteerde muziekrondes, 
  • een scoreformulier, 
  • een antwoordformulier 
  • en natuurlijk de tips en trics om van uw Quiz een succes te maken. 

U krijgt alles netjes digitaal aangeleverd. Het enige wat u nodig heeft is een printer en een muziekinstallatie om de muziekronde mee af te spelen en u kunt starten met Quizzen!

Klik hier als u de PubQuiz als uitje wilt spelen als bedrijfsuitje of met een vriendengroep.


Of kijk naar één van onze andere uitjes die we aanbieden als evenement:


 
GPS Stadsspellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 
Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, onze variant heeft verschillende soorten rondes en is te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 
Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 
Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten aan tafel moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 
Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 
Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.

 
PubQuiz Uitje

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 
PubQuiz Café

De PubQuiz is een bekend fenomeen in Nederland. Bij ons kunt u maandelijks goedkoop een pubquiz afnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor kunt u iedere maand een leuk evenement voor uw vaste gasten en voor uw nieuwe gasten een leuke quiz met fotoronde, muziekronde, themavragen en andere leuke rondes neerzetten!

 
Moordspel

Het ideale uitje voor de Sherlocks onder ons! Lukt het jullie om binnen de afgesproken tijd een geplande moord op te lossen, dan is jullie team de winnaar van dit spannende uitje!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie