Wie is de Saboteur - Maastricht

 

Wie is de Saboteur spelen in Maastricht?!

Maastricht is een stad met vele historische dingen, De stad ligt aan de voet van de Sint-Pietersberg , tussen het Plateau van Margraten, het Plateau van Caestert  en de Haspengouw, op de plaats waar de rivier de Jeker in de Maas uitmondt. Met het spel ‘Wie is de Saboteur?! (gebaseerd op het bekende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’), leert u deze prachtige stad op een totaal andere manier kennen! De begeleider stuurt jullie steeds op pad met opdrachten, waarmee u komt langs het Vrijthof, de Maas, Onze-lieve-vrouweplein en de Wyck en veel meer bekende én minder bekende plekken in de hoofdstad van de zuidelijke provincie van ons land. Dit spel is altijd spannend, nooit hetzelfde en de grote vraag blijft natuurlijk: Wie is de Saboteur?! Leer uw vrienden of collega’s beter kennen, kijk eens op een andere manier naar deze prachtige stad en wij verzekeren u een ideaal bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of ander tof groepsuitje!

Is ‘Wie is de Saboteur’ hetzelfde als ‘Wie is de Mol’?

Uiteraard is het Saboteur Stadsspel in Maastricht gebaseerd op het bekende spel op televisie, maar het grote verschil is dat u in teams tegen elkaar strijdt en in ieder team een saboteur (mol) zit. De spellen op tv spelen zich bijvoorbeeld af op een Amerikaanse rodeo en dat gaan wij in Maastricht uiteraard niet redden, maar de opdrachten zijn zo samengesteld dat u een tof, spannend uitje heeft en tegelijkertijd aan teambuilding werkt.

Wat kan Magna Entertainment als uitjes- en evenementenbureau voor u betekenen?

Wij zijn een full-service organisatiebureau, wat betekent dat u de volledige organisatie van uw uitje in Maastricht of elders in het land aan ons kunt uitbesteden zodat u zelf vrijwel nergens meer over hoeft na te denken en ons alleen uw wensen en eisen hoeft te geven en wij binnen uw budget een ideaal bedrijfsuitjes, personeelsuitje of ander soort uitje organiseren.

Organiseren wij ‘Wie is de Mol / Saboteur’ alleen in Maastricht?

Nee, onderaan deze pagina ziet u in welke plaatsen we buiten Maastricht om nog meer het Mol-spel organiseren. Het stadsspel is echt specifiek gericht op een plaats, maar het Saboteur-spel aan tafel kan overal in Nederland worden gespeeld, ook in kleinere omliggende plaatsen, zoals Scharn, Jekerdal, Kesselt, Pottenberg, Sint-Pieter, etc.


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie