Wie is de Saboteur?! Stadsspel

 

Het tofste uitje gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’

 

Een van de grootste langlopende successen op de Nederlandse televisie is natuurlijk het programma ‘Wie is de Mol?!’. Op basis van dit programma hebben we onze eigen draai gegeven aan een fantastisch leuk uitje, waar alle leeftijden actief aan mee kunnen doen. Het stadsspel is ideaal om even de benen te strekken, de stad beter te leren kennen of juist eens op een andere manier naar je eigen stad te kijken. 

Hoe werkt het Saboteur Stadsspel als uitje?

Een enthousiaste presentator zal jullie op pad sturen met een aantal opdrachten waar flink gesaboteerd kan worden. Natuurlijk zijn er niet alleen opdrachten waar jullie mee op pad gaan, maar moeten jullie je 3x op tijd melden bij de presentator (steeds op een andere plek) om ter plaatse speciale opdrachten en spellen uit te voeren en zo geld te verdienen en de Saboteur op de hielen te zitten.

Dit spel is een dagdeel-vullende activiteit en ook leuk om te spelen als de deelnemers het tv-programma ‘Wie is de Mol’ niet kennen of geen fan zijn. Achteraf of voorafgaand aan jullie bedrijfsuitje, personeelsfeest of ander uitje kan het leuk zijn om een lunch/diner te boeken. Tijdens het spel kunt u natuurlijk ook wat eten en drinken, maar het advies is om dit niet TE lang te doen, zodat iedereen lekker in het spel blijft zitten en actief verder kan.

Met hoeveel personen kan ‘Wie is de Saboteur’ gespeeld worden?

Het Saboteur-stadsspel is gemakkelijk te spelen voor groepen vanaf 8 personen. Er is geen limiet aan het aantal personen dat het spel mee kan spelen, omdat u wordt ingedeeld in teams van maximaal 10 personen. Deze teams strijden tegen elkaar om het meeste geld te verdienen, waarna er natuurlijk 1 winnaar uit de bus komt. Tevens zit in ieder team een Saboteur. Voor mensen die moeilijk ter been zijn is het spel wellicht wat zwaar, maar hier kunnen altijd passende oplossingen voor worden bedacht!

Kan het stadsspel in iedere stad plaatsvinden als uitje?

Het stadsspel is echt plaatsgebonden en kan niet overal gespeeld worden. De plaatsen waar het spel nu beschikbaar is, zijn: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Zwolle. Voor de overige plaatsen kan natuurlijk wel een spel gemaakt worden als de interesse groot is, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Tijdsindeling

De tijdsduur van dit spel kan aangepast worden aan uw wensen, maar is meestal tussen de 3 en 3,5 uur. Een pauze is niet inbegrepen, maar als jullie op pad zijn met opdrachten tussen de meetingpoints door, kan er natuurlijk altijd even rustig aan gedaan worden.


Plaatsen waar dit spel gespeeld kan worden zijn o.a.:


 
Wie is de Saboteur - Den Haag

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Den Haag of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur?! - Arnhem

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Arnhem of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Amersfoort

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Amersfoort of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Amsterdam

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Amsterdam of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Breda

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Breda of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur?! - Den Bosch

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Den Bosch of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Scheveningen

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Scheveningen of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur?! Nijmegen

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Nijmegen of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Utrecht

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Utrecht of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Rotterdam

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Rotterdam of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur - Maastricht

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Maastricht of op andere plekken in het land.

 
Wie is de Saboteur?! - Zwolle

Gebaseerd op het bekende tv-programma ‘Wie is de Mol’, een uniek en leuk uitje met teambuilding in Zwolle of op andere plekken in het land.


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie