Wie is de Saboteur?! - Lelystad

 

Wie is de Saboteur in Lelystad organiseren?

Het Wie is de Mol concept kent u waarschijnlijk als bekend televisieprogramma, maar met ons ‘Wie is de Saboteur’ spel aan tafel, kunt u in Lelystad en omstreken zelf ervaren hoe het is om een saboteur in het team te hebben en hoe moeilijk het is om deze te herkennen of te zijn! Het spel kan zowel in het centrum van de stad als actief stadsspel worden gespeeld, maar als tafelspel kunt u het spel op iedere geschikte locatie spelen in het centrum of in omliggende plaatsen zoals Swifterband, Zeewolde, Biddinghuizen, Dronten, etc.

Is dit niet gewoon ‘Wie is de Mol’ van tv in Lelystad?

Het spel Wie is de Saboteur in Lelystad is wel gebaseerd op het Wie is de Mol concept, maar bij ons zijn er geen afvallers, geen tussentijdse testen en je strijdt in teams tegen elkaar. Een beetje anders, dus een andere naam, maar net zo leuk, spannend en een uniek concept om een leuke dag te hebben, elkaar beter te leren kennen of te werken aan teambuilding in deze Flevolandse plaats en omstreken.

Wat kunnen wij als uitjes- en evenementenbureau voor u betekenen?

Magna Entertainment kan als full-service organisatiebureau, o.a. actief in de regio Lelystad, de hele organisatie van u overnemen, zodat u zelf niet op zoek hoeft naar geschikte presentatoren, toffe opdrachten, passende locatie met eten en/of drankjes die goed passen in uw budget, lossen we de problemen ter plaatse op en zorgen we dat het spel soepel verloopt!

Organiseren wij de Wie is de Saboteur aan tafel alleen in Lelytown?

Nee, onze uitjes worden door heel Nederland georganiseerd, dus niet alleen in Lelystad, maar ook op andere plaatsen in Flevoland, elders in het land of zelfs bij u op locatie (bijvoorbeeld op kantoor, de sportvereniging etc.), zolang het allemaal maar past bij uw wensen en budget!

 

Klik hier voor uitgebreide informatie over het Saboteurspel aan tafel!


Of bekijk hieronder het Saboteur stadsspel of één van onze andere uitjes:


 
GPS Stadsspellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 
Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, onze variant heeft verschillende soorten rondes en is te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 
Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 
Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten aan tafel moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 
Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 
Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.

 
PubQuiz Uitje

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 
PubQuiz Café

De PubQuiz is een bekend fenomeen in Nederland. Bij ons kunt u maandelijks goedkoop een pubquiz afnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor kunt u iedere maand een leuk evenement voor uw vaste gasten en voor uw nieuwe gasten een leuke quiz met fotoronde, muziekronde, themavragen en andere leuke rondes neerzetten!

 
Moordspel

Het ideale uitje voor de Sherlocks onder ons! Lukt het jullie om binnen de afgesproken tijd een geplande moord op te lossen, dan is jullie team de winnaar van dit spannende uitje!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie