Wie is de Saboteur?! Aan tafel

 

Wie is de Saboteur op locatie!

Gebaseerd op het bekende programma ‘Wie is de Mol?!’ is er nu ook een uitje waarmee u zelf kunt meemaken hoe het is om een Saboteur in de groep te hebben. Door middel van verschillende leuke spellen aan tafel moet uw team zoveel mogelijk geld zien te verdienen. Er is namelijk maar 1 team dat kan winnen. 

In ieder team zit een Saboteur, die hetzelfde doel heeft als de Mol op televisie: niet opvallen en toch de pot op slinkse wijze zo leeg mogelijk zien te houden/krijgen. Lukt het u om fanatiek het spel te spelen en tegelijkertijd uw collega’s/vrienden/familie in de gaten te houden en de Saboteur te ontmaskeren?!

Met hoeveel personen kunt u dit uitje spelen?

Het Saboteurspel aan tafel is het leukst om te spelen in teams van maximaal 10 personen. In ieder team wordt een Saboteur bepaald door de presentator en deze zal natuurlijk, net als de Mol in ‘Wie is de Mol?!’ proberen om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen. Doordat het spel in meerdere teams gespeeld kan worden, moet er niet alleen gezocht worden naar de Saboteur in de groep, maar komt er ook een competitie tussen de teams om het meeste geld te verzamelen en als team te winnen!

Hoe ziet de tijdsindeling van uw uitje eruit?

De planning van uw dag/avond is volledig aan te passen naar uw wensen en de mogelijkheden van de locatie. De duur van het spel is variabel en er kunnen rondes worden toegevoegd of juist overgeslagen. Dit uitje kan goed gecombineerd worden met een lunch/diner/buffet. In overleg met de locatie maken we een tijdsplanning van de avond. Overigens adviseren we meestal om bij dit spel niet te veel tijd tussen de spelrondes te plannen. Dit omdat de deelnemers fanatieker bezig zijn met het vinden van de Saboteur als er niet steeds een dinergang tussendoor zit. Een mooie combinatie is altijd een uur spel, voorgerecht en dan weer een uur spel, waarna hoofdgerecht en nagerecht op elkaar aansluiten. Hieronder een simpel voorbeeld van de indeling van een los spel en dat van een spel gecombineerd met diner.

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)
Pauze (15 minuten)
Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)
Voorgerecht (15 minuten)
Spel (45 minuten)
Hoofdgerecht (30 minuten)
Spel (45 minuten)
Nagerecht (30 minuten)


Populaire locaties om dit spel te spelen zijn o.a.:


 
Wie is de Saboteur?! - Amersfoort

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Amersfoort en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Arnhem

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Arnhem en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Amsterdam

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Amsterdam en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Breda

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Breda en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Den Bosch

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Den Bosch en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Zwolle

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Zwolle en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Den Haag

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Den Haag en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Nijmegen

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Nijmegen en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Rotterdam

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Rotterdam en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Utrecht

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Utrecht en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Aalsmeer

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Aalsmeer en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Alkmaar

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Alkmaar en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Almelo

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Almelo en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Almere

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Almere en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Alphen aan de Rijn

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Alphen aan den Rijn en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Amstelveen

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Amstelveen en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Apeldoorn

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Apeldoorn en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Assen

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Assen en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Bergen op Zoom

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Bergen op Zoom en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Blaricum

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Blaricum en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Bloemendaal

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Bloemendaal en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Delft

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Delft en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Den Helder

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Den Helder en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Deventer

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Deventer en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Dordrecht

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Dordrecht en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Eindhoven

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Eindhoven en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Emmen

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Emmen en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Enschede

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Enschede en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Etten-Leur

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Etten-Leur en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Goes

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Goes en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Gouda

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Gouda en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Groningen

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Groningen en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Haarlem

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Haarlem en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Harderwijk

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Harderwijk en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Heemstede

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Heemstede en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Helmond

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Helmond en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Hengelo

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Hengelo en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Hilversum

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Hilversum en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Katwijk

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Katwijk en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Leiden

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Leiden en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Lelystad

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Lelystad en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Maastricht

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Maastricht en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Middelburg

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Middelburg en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Moerdijk

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Moerdijk en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Noordwijk

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Noordwijk en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Oosterhout

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Oosterhout en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Oss

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Oss en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Papendrecht

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Papendrecht en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Roermond

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Roermond en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Roosendaal

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Roosendaal en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Schiedam

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Schiedam en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Tilburg

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Tilburg en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Vaals

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Vaals en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Veere

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Veere en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Venlo

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Venlo en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Vlissingen

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Vlissingen en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Volendam

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Volendam en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Wassenaar

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Wassenaar en omstreken.

 
Wie is de Saboteur?! - Zandvoort

Wie is de Mol is een bekend televisieprogramma, waarop wij ons spel Wie is de Saboteur hebben gebaseerd, perfect geschikt als uitje in Zandvoort en omstreken.


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie