Ranking the Stars - Roermond

 

Ranking the Stars in Roermond organiseren?

Ranking the Stars kent u waarschijnlijk van televisie, maar is bij ons te boeken als leuk uitje in Roermond. Het is geen afkraakspel zoals dit soms op televisie het geval is, maar juist een enorm goed spel om elkaar op een positieve manier beter te leren kennen en te spelen op iedere gewenste locatie in het centrum, net daarbuiten of in omliggende plaatsen zoals Horn, Herten, Herkenbosch, Haelen, etc.

Is deze versie van Ranking the Stars hetzelfde als op televisie?

Niet helemaal, om het spel geschikt te maken als bijvoorbeeld bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit of vrijgezellenfeest hebben we verschillende soorten spelrondes gemaakt die zo in elkaar steken dat jullie elkaar beter leren kennen en zelfs speciaal op uw groep of de stad Roermond aangepast kunnen worden.

Wat kunnen wij als uitjes- en evenementenbureau voor u betekenen?

Magna Entertainment is een full-service organisatiebureau actief in o.a. de regio Roermond en wij kunnen de volledige organisatie van uw feest, uitje of evenement op ons nemen, zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar geschikte locaties, presentatoren, of spelopdrachten die passen binnen uw budget én zorgen wij er natuurlijk voor dat uw event soepel verloopt!

Organiseren wij Ranking the Stars alleen in Roermond?

Nee, uitjes en evenementen organiseren wij door heel Nederland, dus niet alleen in Roermond, we komen zelfs bij u op locatie (bijvoorbeeld bij u op kantoor of de sportvereniging), zolang het maar past binnen uw wensen en budget!

 

Klik hier voor uitgebreide informatie over de Ranking the Stars Quiz!

 

Of bekijk hieronder één van onze andere uitjes:


 
GPS Stadsspellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 
Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, onze variant heeft verschillende soorten rondes en is te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 
Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 
Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten aan tafel moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 
Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 
Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.

 
PubQuiz Uitje

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 
PubQuiz Café

De PubQuiz is een bekend fenomeen in Nederland. Bij ons kunt u maandelijks goedkoop een pubquiz afnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor kunt u iedere maand een leuk evenement voor uw vaste gasten en voor uw nieuwe gasten een leuke quiz met fotoronde, muziekronde, themavragen en andere leuke rondes neerzetten!

 
Moordspel

Het ideale uitje voor de Sherlocks onder ons! Lukt het jullie om binnen de afgesproken tijd een geplande moord op te lossen, dan is jullie team de winnaar van dit spannende uitje!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie