Ranking the Stars

Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen!

Ranking the Stars ken je natuurlijk van Paul de Leeuw, maar nu nóg leuker. Minder afkraken, veel humor en oprechte interesse. Ideaal voor collega's en vrienden die elkaar OF heel goed kennen OF juist nog niet zo goed kennen!

Ranking the Stars

Teambuilding met een lach!

Coronaproof! Ranking the Stars wordt normaal in teams van ongeveer 5 personen gespeeld, maar we hebben het spel zo aangepast dat het nu ook in teams van 2 personen of zelfs individueel als Coronaproof Uitje te boeken is. Wil je niet als groep -op 1,5 meter afstand- bij elkaar komen? Dan kan de Ranking-Quiz ook online via een LiveStream gepresenteerd worden!

Het spel om elkaar nog beter te leren kennen! Ranking the Stars zorgt voor leuke herinneringen en je komt achter dingen die je nooit achter iemand had gedacht. Daarnaast zorgt het voor een goede sfeer binnen de groep en een super gezellige avond! De quiz kan zo netjes of zo stout worden als jullie maar willen! Als je de Ranking-quiz nog persoonlijker wil maken, kun je natuurlijk altijd eigen vragen indienen. Zo maak je het bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of andere goede reden om een feestje te vieren helemaal compleet! 

NIEUW: Via een LiveStream is nu ook een Ranking te spelen tijdens de Corona!

Informatie en prijzen ‘Ranking the Stars’

Ranking the Stars is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de kosten en het spel Ranking the Stars.

'Ranking the Stars' als uitje

'Ranking the Stars' als uitje

Hieronder een kleine greep uit de vele rondes. Het is geen garantie dat we deze rondes spelen. De presentatoren die ingezet worden, hebben veel ervaring en zullen inspelen op de behoefte van de groep tijdens jullie uitje. Als iets aanslaat gaan we langer door met een ronde en als we denken dat een ronde niet zal aanslaan, dan slaan we deze gewoon over.

Hoeveel Mensen?! - Hoeveel % van je collega's heeft wel eens geflirt met een klant?!
Wat zou je doen als? - Wat zou jij doen als je je beste klant dronken tegenkomt in de stad?! Schat je collega's of vrienden goed in. Hoe zouden zij reageren in bepaalde situaties?!
Live Ranking - Natuurlijk gaan we ook écht ranken, mensen op een rijtje zetten, en nog vele andere leuke rondes spelen om elkaar beter te leren kennen. Alle rondes hebben zowel nette vragen als minder nette vragen, wat dit uitje bijzonder geschikt maakt voor zowel bedrijfsuitjes als vrijgezellenfeesten. Welke vragen we gebruiken tijdens het uitje, hangt af van jullie wens en de sfeer in de groep op dat moment. Je hoeft nooit bang te zijn dat mensen volledig afgekraakt worden of vragen moeten beantwoorden waar ze zich niet prettig bij voelen. Het doel is om elkaar anders en/of beter te leren kennen en iedereen moet met een positief gevoel naar huis gaan!

In heel Nederland en België te boeken

In heel Nederland en België te boeken

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in iedere dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie Ranking the Stars-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om Ranking the Stars als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de gratis en vrijblijvende offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Vraag een offerte aan

Tarieven

Tarieven

Onze Ranking the Stars uitjes zijn maatwerk en een offerte maken we ook graag maat. Je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je aan toe bent, daarom hieronder de richtprijzen voor de Ranking-Quiz.

Groepen t/m 15 personen, € 340,-*
Groepen t/m 25 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen t/m 35 personen, € 20,50 p.p.*
Groepen t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de Ranking-Quiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

'Ranking the Stars' op maat gemaakt

'Ranking the Stars' op maat gemaakt

Ranking the Stars kan geheel naar jullie wensen ingericht worden.

Wij hebben vragen die vallen in categorieën als 'Leuk om te weten', 'Lief en Onschuldig' tot 'Pittig' en 'Pikant'. Wij hebben geen specifieke vragen over bijvoorbeeld jullie branche of wat er gebeurt bij jullie op de werkvloer. 

Wil je vragen spelen in dit spel die bijvoorbeeld te maken hebben met jullie bedrijf, branche en/of werksituaties? Geef ze aan ons door en onze presentator zal deze vragen spelen tijdens het spel. Wij kunnen een PDF sturen met een aantal voorbeeldvragen ter inspiratie.

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden Ranking the Stars...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.