Ranking the Stars

 

Ranking the Stars, maar dan als uitje met teambuilding!

 

De ‘Ranking the Stars’-Quiz is gebaseerd op het inmiddels beruchte programma van Paul de Leeuw. Dit is het ideale spel om elkaar beter te leren kennen. Door een mix van verschillende soorten vragen en rondes, is dit spel geschikt voor zowel bedrijfsuitjes als voor familiedagen etc. Natuurlijk hebben we geen panel van 100 mensen die jullie gaan beoordelen, maar laten we jullie elkaar ranken.

De verschillende rondes zijn zo opgesteld dat groepen die elkaar heel goed kennen veel plezier beleven aan leuke herinneringen, bijzondere eigenschappen van de andere deelnemers en tegelijk een aantal nieuwe dingen over elkaar leren. De ‘Ranking the Stars’-quiz is zo opgesteld dat de avond zo netjes en zo stout kan worden als jullie zelf willen. Om het spel nog persoonlijker te maken, is er ook de mogelijkheid om eigen vragen in te dienen om uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of andere goede reden om een feestje te vieren compleet te maken!

Speel Ranking the Stars vanaf 8 personen

Dit spel is niet geschikt voor hele kleine groepen met minder dan 8 personen. Wanneer het om een grote groep gaat (meer dan 100 personen), zal het spel ook aangepast moeten worden. In teams van maximaal 10 personen gaan jullie elkaar inschatten en staat dit uitje gegarandeerd voor een avond plezier om elkaar en komen er genoeg verhalen naar boven om de komende tijd nog regelmatig over te praten met elkaar.

Het spel nóg persoonlijker maken?

Wanneer u besluit dit uitje te boeken, dan sturen wij u van iedere ronde een voorbeeldvraag. Als u vragen aanlevert of deze samen bedenkt met ons, dan wordt de ranking-quiz nog persoonlijker en dus een uniek uitje! Dit is natuurlijk niet verplicht. Ons spel is zo opgezet dat we altijd meer dan genoeg vragen hebben die op iedereen van toepassing zijn.

Welke rondes worden er gespeeld tijdens de Ranking Quiz?

Om u een beeld te geven van het spel, staan hieronder een paar van de vele rondes kort uitgelegd. Dit is overigens geen garantie dat we alle rondes spelen. De presentatoren die we inzetten hebben veel ervaring en zullen inspelen op de behoeften van de groep tijdens jullie uitje. Als iets aanslaat gaan we langer door met een ronde en als we denken dat een ronde niet zal aanslaan, dan slaan we deze gewoon over.

Hoeveel Mensen?!
Voor het spel begint, krijgt iedereen een formulier met vragen waar ze Ja/Nee moeten aankruisen en later in het spel geraden moet worden hoeveel mensen ‘Ja’ op de vraag hebben geantwoord.

Verboden Woord of Geen Ja/Nee/Uuh Er zijn woorden die je vaak ongemerkt gebruikt. De groep kan een woord kiezen als verboden woord en ieder team krijgt een vragenvuur van de presentator. Je moet snel antwoorden, maar zonder het verboden woord te gebruiken!

Roddelronde Misschien zijn er leuke roddels uit het bedrijf of de familie die we tijdens jullie uitje kunnen gebruiken. Van tevoren schrijven we deze roddel en laten we dit doorvertellen door 3 personen, wat blijft er bij persoon 3 over van het echte verhaal??

Wat zou je doen als?
 Per team kiezen we steeds een persoon die naar voren mag komen. Hem/haar leggen we een stelling voor en die persoon noteert wat hij/zij zou doen. De teams moeten vervolgens die persoon goed inschatten.

Ranken Verder gaan we natuurlijk écht ranken, mensen op een rijtje zetten, en nog vele andere leuke rondes spelen om elkaar beter te leren kennen.


Tijdsindeling

De indeling van uw dag/avond wordt helemaal op maat gemaakt. Dit spel is te spelen als ‘los’ spel met bijvoorbeeld alleen drankjes of te combineren met een lunch of diner. Hieronder staan 2 voorbeelden van tijdsplanningen, die we helemaal aan kunnen passen, want ook de lengte van dit spel is variabel en kan aan uw programma en wensen worden aangepast.

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)

Pauze (15 minuten)

Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste ronde (30 minuten)

Voorgerecht (15 minuten)

Spel (45 minuten)

Hoofdgerecht (30 minuten)

Spel (45 minuten)

Nagerecht (30 minuten)

 

Speel Ranking the Stars overal waar u wilt!

Met het Ranking The Stars spel leert u elkaar snel beter kennen. Dit kan in een restaurant of café maar natuurlijk ook op een eigen gekozen locatie. Dit kan bij u op het bedrijf, thuis of in de kantine van de vereniging. Omdat dit een vertrouwde plek is krijgt u misschien wel eerlijker antwoord op de vraag van wiens leven je het beste een soap kan maken, wie het slechtst tegen verandering kan en wie de grootste romanticus is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op!

 

Populaire locaties zijn o.a.:


 
Ranking the Stars - Aalsmeer

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Aalsmeer of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Alkmaar

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Alkmaar of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Almelo

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Almere

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Almere of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Alphen aan den Rijn

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Alphen-aan-den-rijn of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Amersfoort

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Amersfoort of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Amstelveen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Amstelveen of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Amsterdam

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Amsterdam of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Arnhem

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Arnhem of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Breda

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Breda of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Den Bosch

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Den Bosch of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Den Haag

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Den-Haag of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Nijmegen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Nijmegen of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Rotterdam

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Rotterdam of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Utrecht

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Utrecht of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Apeldoorn

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Apeldoorn of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Assen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Assen of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking The Stars - Bergen op Zoom

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio bergen-op-zoom of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Blaricum

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Blaricum of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Bloemendaal

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Bloemendaal of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Delft

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Delft of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Gouda

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Gouda of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Den Helder

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Den-helder of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Deventer

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Deventer of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Enschede

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Enschede of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Emmen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Emmen of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Eindhoven

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Eindhoven of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Dordrecht

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Dordrecht of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Etten-Leur

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Etten-Leur of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Haarlem

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Haarlem of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Groningen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Groningen of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Goes

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Goes of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Heemstede

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Heemstede of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Harderwijk

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Harderwijk of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Helmond

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Helmond of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Hengelo

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Hengelo of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Hilversum

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Hilversum of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Katwijk

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Katwijk of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Leiden

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Leiden of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Lelystad

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Lelystad of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Maastricht

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Maastricht of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Middelburg

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Middelburg of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Moerdijk

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Moerdijk of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Noordwijk

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Noordwijk of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Oosterhout

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Oosterhout of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Oss

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Oss of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Papendrecht

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Papendrecht of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Roermond

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Roermond of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Roosendaal

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Roosendaal of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Schiedam

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Schiedam of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Tilburg

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Tilburg of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Vaals

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Vaals of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Veere

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Veere of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Venlo

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Venlo of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Vlissingen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Vlissingen of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Volendam

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Volendam of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Wassenaar

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Wassenaar of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Zandvoort

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Zandvoort of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars - Zwolle

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en u in de regio Zwolle of elders in Nederland kunt spelen.

 
Ranking the Stars op eigen locatie spelen

Ranking the Stars is een bekend televisieprogramma dat wij hebben omgevormd naar een geschikt bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met als doel dat u elkaar beter leert kennen en op uw eigen locatie kunt spelen.


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie