PubQuiz

PubQuiz

De leukste Quiz voor ieder niveau!

Bekend uit de kroeg, maar nog leuker om met je eigen besloten groep te spelen. Volledig op maat voor jullie samengesteld met allerlei vragen, vragen over muziek en natuurlijk de fotoronde. Geschikt voor jong en oud en voor zowel kleine als grote groepen.

PubQuiz

Op maat gemaakt, voor ieder niveau!

Coronaproof! De PubQuiz wordt normaal in teams van ongeveer 5 personen gespeeld, maar we hebben het spel zo aangepast dat het nu ook in teams van 2 personen of zelfs individueel als Coronaproof Uitje te boeken is. Wil je niet als groep -op 1,5 meter afstand- bij elkaar komen? Dan kan de PubQuiz ook online via een LiveStream gepresenteerd worden!

In veel steden is de plaatselijke PubQuiz een bekend fenomeen waar veel mensen regelmatig naartoe gaan. De PubQuiz als uitje is net iets anders, want de vragen moeten natuurlijk wel precies aansluiten bij jullie groep. Tijdens de Quiz kijken we wat het niveau is van de groep, wat voor soort vragen er aanslaan en op basis daarvan, kiest de presentator de volgende ronde. Vragen over het bedrijf, de familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze quiz past echt bij iedereen. 

Ook via een LiveStream is een PubQuiz te boeken tijdens de Corona!

Informatie en prijzen ‘PubQuiz’

De PubQuiz is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), door grote en door kleine groepen en is volledig op maat te maken. Hoe de PubQuiz als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

'PubQuiz' als uitje

'PubQuiz' als uitje

Onze PubQuizzen bestaan uit verschillende soorten rondes, maar hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen wisselt per keer. Meestal kijken we we op de dag zelf wat voor soort vragen aanslaan bij de sfeer en het niveau van de deelnemers. Op die manier past de PubQuiz altijd bij jullie! Vragen over het bedrijf, de familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! 

De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze quiz past echt bij iedereen. Het leukste is om de PubQuiz in teams van 3, 4 of 5 personen te spelen. Op die manier kunnen mensen met elkaar overleggen en worden mensen langzaamaan bloedfanatiek!

De Quiz duurt ongeveer 2 uur, exclusief eventuele pauzes voor lunch/diner. Sowieso houden we halverwege een korte pauze en drankjes/hapjes kunnen natuurlijk altijd tussendoor.

Tijdens de Corona houden we natuurlijk rekening met de 1,5 meter en zullen teams wat kleiner worden samengesteld of speelt ieder voor zich. Werken veel mensen vanuit huis?! Dan kun je er ook altijd voor kiezen om de LiveStream PubQuiz te boeken. Bijna hetzelfde, maar dan online!

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in iedere dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie PubQuiz-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Quiz kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de PubQuiz als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Quiz spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de gratis en vrijblijvende offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Te boeken door heel Nederland en België
Tarieven

Tarieven

Onze PubQuiz-uitjes zijn maatwerk en een offerte maken we ook graag maat. Je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je aan toe bent, daarom hieronder de richtprijzen voor de PubQuiz.

Groepen 10 t/m 19 personen, € 450,-*
Groepen 20 t/m 30 personen, € 22,50 p.p.*
Groepen 31 t/m 40 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen 41 t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, de PubQuiz en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

'PubQuiz' op maat gemaakt

De PubQuiz is het ideale spel om naar eigen wensen in te vullen! De vragen kunnen gaan over de door jullie gewenste thema's en onderwerpen! Misschien een fotoronde met producten van jullie bedrijf of juist van de concurrent? Of foto's uit eigen stad of dorp? Of juist een vragenronde over het land waar het hoofdkantoor staat?

Muziek kan aangepast worden naar eigen smaak (of juist niet)! Foto's uit eigen archief kunnen gespeeld worden, bijvoorbeeld de vraag " Wie herken je op deze jeugdfoto?".

Vragen kunnen persoonlijk worden gemaakt, bijvoorbeeld voor de collega met een jubileum, of die collega die het gewoon verdient om in het zonnetje te worden gezet! 

De PubQuiz is volledig op maat te leveren! Informeer naar de mogelijkheden! Niets is gek!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!


'PubQuiz' op maat gemaakt

Wat onze klanten vinden van onze PubQuiz...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.