PubQuiz Uitje

 

De PubQuiz als uitje of evenement?!

In veel steden is de plaatselijke PubQuiz een bekend fenomeen waar veel mensen regelmatig naartoe gaan. De PubQuiz voor uw uitje is net iets anders, want deze wordt helemaal voor jullie op maat gemaakt. We hebben vele fotorondes, algemene vragen, thema-vragen, muziekrondes en nog veel meer. 

Hoeveel rondes, welke thema’s en het soort vragen is helemaal aan jullie of bepalen we op de dag zelf in overleg met de deelnemers. Vragen over uw bedrijf, familie of vriendengroep kunnen uiteraard ook worden toegevoegd! De PubQuiz is een veelzijdig, gezellig uitje, waarbij iedereen fanatiek mee kan doen en deze quiz past echt bij iedereen. Succes gegarandeerd! 

Met hoeveel personen kan de quiz gespeeld worden?

Dit spel is uitermate geschikt voor zowel grote als kleine groepen. U speelt het spel in teams, variërend van 4-10 personen. Hoe kleiner de teams, hoe uitdagender het spel wordt. Omdat iedereen dit spel mee moet kunnen spelen, wordt er altijd rekening gehouden met de samenstelling van uw groep. Zo zijn er vragen van Nijntje tot Wim Sonneveld. Voor de winnaars is er natuurlijk een leuke kleine prijs! 

Uit welke rondes bestaat de PubQuiz?

Het spel wordt met grote regelmaat aangepast en tijdens uw uitje zal de presentator, in overleg met u of met de groep, inschatten welke rondes bij jullie groep passen. Het komt dus wel eens voor dat niet alle soorten rondes aan bod komen. Wanneer de muziekrondes erg goed aanslaan, zullen we er hier meer van spelen en bijvoorbeeld geen thema-vragenronde spelen. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, staan hieronder enkele rondes kort omschreven.

Algemene Vragenronde
De vragen in deze rondes zijn erg divers, van geografie tot wetenschap tot roddelnieuws.

Thema Vragenronde
Er is een grote keuze uit thema’s, zoals kerst, carnaval, aardrijkskunde, koningshuis etc.

Fotoronde
De fotorondes zijn bijna allemaal in thema en kunnen gaan over bomen, vlaggen, diersoorten, stripfiguren en allerlei andere onderwerpen.

Muziekronde
De algemene muziekronde is muziek van toen tot nu en meestal moeten titel en artiest geraden worden.

Thema Muziekronde
Net als de thema-vragenronde kan de thema muziekronde over vanalles gaan, van rondes met liefdesliedjes tot kerstnummers tot volksliederen en nog veel meer! 

Hoe ziet de tijdsplanning van zo’n uitje eruit?

De rondes van de quiz duren nooit heel lang en zijn daarom bijzonder geschikt om aan te passen aan uw planning/programma. Het kan als losse quiz van 2 uur worden gepresenteerd, maar ook tussen de gangen van uw diner/lunch tijdens uw uitje worden gespeeld. Hieronder een voorbeeld van een tijdsplanning voor zowel de losse quiz als voor de combinatie met lunch of diner.

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)
Pauze (15 minuten)
Spel (60 minuten) 

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)
Voorgerecht (15 minuten)
Spel (45 minuten)
Hoofdgerecht (30 minuten)
Spel (45 minuten)
Nagerecht (30 minuten)

Speel de PubQuiz overal waar u wilt!

U kunt het spel boeken in alle dorpen en steden van Nederland. We kunnen zelfs bij u thuis of op het bedrijf komen. Dus, heeft u zelf een locatie op het oog of wilt u de kosten zo laag mogelijk houden en bij u op locatie het spel spelen? Bel of mail ons om te vragen naar de mogelijkheden en wij zullen ons best doen om het spel en de locatie volledig aan uw wensen aan te passen!

PubQuiz organiseren in uw café?

Natuurlijk kunt u bij ons de PubQuiz ook als losse quiz aanschaffen en deze maandelijks in uw café organiseren. Lees meer hierover op de pagina ‘PubQuiz Café’.


Populaire plaatsen om het spel te spelen zijn o.a.:


 
PubQuiz - Amersfoort

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Amersfoort, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Amsterdam

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Amsterdam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
Pubquiz - Arnhem

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Arnhem, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Breda

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Breda, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
Pubquiz - Den Bosch

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Den Bosch, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Den Haag

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Den Haag, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Nijmegen

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Nijmegen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz Utrecht

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Utrecht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz Rotterdam

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Rotterdam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Zwolle

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Zwolle, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Alphen aan den Rijn

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Alphen aan den Rijn, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Aalsmeer

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Aalsmeer, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Alkmaar

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Alkmaar, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Almelo

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Almelo, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Almere

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Almere, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Blaricum

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Blaricum, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Amstelveen

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Amstelveen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Apeldoorn

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Apeldoorn, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Assen

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Assen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Bergen op Zoom

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Bergen op Zoom, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Eindhoven

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Eindhoven, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Bloemendaal

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Bloemendaal, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Delft

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Delft, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Den Helder

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Den Helder, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Deventer

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Deventer, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Dordrecht

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Dordrecht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Emmen

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Emmen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Etten-Leur

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Etten-Leur, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Enschede

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Enschede, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Goes

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Goes, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Gouda

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Gouda, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Helmond

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Helmond, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Groningen

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Groningen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Haarlem

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Haarlem, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Harderwijk

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Harderwijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Heemstede

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Heemstede, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Lelystad

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Lelystad, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Hengelo

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Hengelo, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Hilversum

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Hilversum, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Katwijk

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Katwijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Leiden

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Leiden, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Maastricht

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Maastricht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Middelburg

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Middelburg, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Moerdijk

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Moerdijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Noordwijk

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Noordwijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Oosterhout

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Oosterhout, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Oss

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Oss, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Papendrecht

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Papendrecht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Roermond

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Roermond, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Roosendaal

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Roosendaal, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Schiedam

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Schiedam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Tilburg

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Tilburg, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Vaals

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Vaals, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Veere

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Veere, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Venlo

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Venlo, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Vlissingen

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Vlissingen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Volendam

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Volendam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Wassenaar

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Wassenaar, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Zandvoort

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje in Zandvoort, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!

 
PubQuiz - Eigen Locatie

De PubQuiz is een populaire quiz in de kroeg, maar nu ook te boeken als privé-uitje op uw eigen locatie, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de verschillende rondes het slimste zijn!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie