Livestream Online Ranking the Stars

Livestream Online Ranking the Stars

Het ideale online uitje om elkaar beter te leren kennen!

Ranking the Stars ken je natuurlijk van Paul de Leeuw, maar nu nóg leuker. Via onze Online Livestream met respect, veel humor en oprechte interesse elkaar beter leren kennen.

Livestream Online Ranking the Stars

Coronaproof te spelen vanuit huis!

Ranking the Stars is het ideale spel om elkaar beter te leren kennen! Of het nu gaat om collega's, vrienden of familie. Vanwege de Coronacrisis hebben wij dit format ook geschikt gemaakt voor een tof online event. Via de livestream OF via een VideoCall met een enthousiaste presentator ga je in 1, 1,5 of 2 uur via allerlei soorten vragen meer te weten komen over elkaar.

De Online Ranking the Stars zorgt voor leuke herinneringen en je komt achter dingen die je nooit achter iemand had gezocht. De Quiz kan zo netjes of zo stout worden als jullie maar willen! Het belangrijkste is dat iedereen zonder vrees het spel kan spelen.  

Door een mix van verschillende soorten vragen en rondes is dit online uitje geschikt voor vrienden, collega's of familie!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Informatie en prijzen ‘Ranking the Stars’

Ranking the Stars is online te spelen, geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de kosten en het online spel Ranking the Stars.

'Ranking the Stars' als online uitje

'Ranking the Stars' als online uitje

Je wilt elkaar beter leren kennen en hoe leuk is het dan om dingen van elkaar te weten te komen die je nog niet wist?! Uiteraard wordt de Ranking the Stars Quiz met de nodige humor gepresenteerd en komen zo veel mogelijk verschillende collega's aan bod tijdens deze Online Teambuilding Quiz.

Via de live videoverbinding gaat de presentator van start met een aantal situaties, waarin we op zoek gaan naar de reacties van deelnemers. Weet jij hoe je collega zou reageren in een bepaalde situatie? Weet jij wie de meeste schoenen heeft, de meeste bekeuringen heeft gereden of wie zou er eigenlijk tot collega van het jaar benoemd moeten worden en waarom?!

Er zijn 2 mogelijkheden om dit spel online te spelen:
LiveStream: Tijdens de livestream is er een chat mogelijkheid, waar de presentator op in kan spelen en via een speciale inbelverbinding kunnen we ook een aantal deelnemers via videobellen in de uitzending halen. De presentator ziet de deelnemers niet.
Videocall: De presentator ziet de deelnemers wel en kan direct verduidelijking op een antwoord vragen. Het verschil met de livestream is dat plaatjes en vragen niet in beeld gebracht worden, maar het wordt door de videocall natuurlijk wel nóg persoonlijker. Wij vragen jullie ons dan uit te nodigen in de VideoCall(software) die jullie gebruiken. Dit i.v.m. de AVG.


Er zijn verschillende rondes met allerlei soorten vragen. Speel Ranking the Stars online als team of als individu. De Quiz wordt altijd goed voorbereid, zodat de vragen echt gaan over jullie. Een unieke manier van online Teambuilding met een lach. Kies voor de Quiz van 1 of 1,5 of 2 uur en doe wat leuks in deze bijzondere tijden!

Online? Hoe werkt dat nu precies?

Online? Hoe werkt dat nu precies?

Onze Online Quiz Ranking the Stars is zeer geschikt om te spelen via de LiveStream of via een Videocall. Je ontvangt een unieke spelcode waar je mee kan inloggen op onze site, zodat je daar antwoord kunt geven op de vragen die via de call of via de LiveStream gesteld worden. 

Het verschil tussen de LiveStream en de VideoCall: Via de LiveStream worden vragen en plaatjes (bijvoorbeeld jeugdfoto's of thuiswerkplekken) goed in beeld gebracht. Alle vragen zijn van tevoren samengesteld a.d.h.v. vragenlijsten. De VideoCall maakt het niet mogelijk om dergelijke dingen goed/handig in beeld te brengen, maar er kan door de presentator wel meteen verhaal gehaald worden bij de persoon over wie de vraag gaat. Dit maakt het nóg persoonlijker dan de LiveStream. De LiveStream is welliswaar weer net iets handiger als het om grotere groepen gaat.

Als je boekt via de LiveStream: Op de afgesproken datum en tijd starten wij speciaal voor jullie, vanuit onze studio, de uitzending. Jullie zien de presentator en na een korte uitleg hoe de Online Ranking the Stars precies werkt, wordt het spel gestart. Tijdens de Livestream is er een chat mogelijkheid, waar de presentator op in kan spelen. Daarnaast kunnen we ook enkele deelnemers via videobellen even live in de uitzending halen.

De vragen beantwoord je live tijdens de LiveStream. En heb je een vraag goed ingeschat? Dan zie je gelijk je puntenaantal veranderen!  
Je kunt er voor kiezen om onze Livestream Ranking the Stars te spelen als individu of als team. Om het extra leuk te maken adviseren we je om als team met elkaar contact te hebben via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Zo kun je met elkaar overleggen over de antwoorden die je als team gaat geven.

Om de online Quiz nog persoonlijker te maken, kunnen wij het bedrijfslogo in beeld brengen, kun je eigen vragen toevoegen (wat vind jij nou leuk om te weten over je collega's) en kunnen we mensen live in de uitzending halen.

Tarieven

Tarieven

Onze 'Ranking the Stars'-uitjes zijn maatwerk en een offerte maken we ook graag maat. Je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je aan toe bent, daarom hieronder de richtprijzen voor de Online Ranking the Stars-Quiz.

Quiz van 1 uur via LiveStream:
Groepen tot 40 personen: € 575,00*
Groepen tot 60 personen: € 675,00*
Groepen tot 75 personen: € 775,00*

Quiz van 1 uur via VideoCall:
Groepen tot 40 personen: € 475,00*
Groepen tot 60 personen: € 575,00*
Groepen groter dan 60 personen adviseren we via de LiveStream te spelen, maar kan in overleg via een VideoCall.

Langer dan een uur Quizzen? Dat kan! Geef dit aan in je offerte-aanvraag.

Groepen groter dan 75 personen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

'Ranking the Stars' op maat gemaakt

'Ranking the Stars' op maat gemaakt

'Ranking the Stars' kan geheel naar jullie wensen ingericht worden.

Laat een collega via een video die ene vraag stellen of doop 'Ranking the Stars' om naar 'Ranking the naam afdeling/naam bedrijf'.

Wij hebben vragen die vallen in categorieën als 'Leuk om te weten', 'Lief en Onschuldig' tot 'Pittig' en 'Pikant'. Wij hebben geen specifieke vragen over bijvoorbeeld jullie branche of wat er gebeurt bij jullie op de werkvloer. 

Wil je vragen spelen in dit spel die bijvoorbeeld te maken hebben met jullie bedrijf, branche en/of werksituaties? Geef ze aan ons door en onze presentator zal deze vragen spelen tijdens het spel. Wij kunnen een PDF sturen met een aantal voorbeeldvragen ter inspiratie.

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.