Jongens tegen de Meisjes

 

Jongens tegen de Meisjes als uitje spelen

De Jongens tegen de Meisjes-Quiz is gebaseerd op het succesvolle tv-format van Chantal Janzen en Tijl Beckand. De strijd der seksen is natuurlijk een ideaal uitgangspunt om een hilarische avond tegemoet te gaan. 

Door middel van verschillende rondes, van kennisvragen tot een behendigheidsronde, wordt de strijd der seksen gestreden tot er een terechte winnaar van de dag benoemd kan worden. De verschillen tussen jongens en meisjes zijn natuurlijk vaak een hilarisch discussieonderwerp, die in dit spel een goede basis vormen om met veel humor meer over elkaar te leren.

Dit spel leent zich dan ook uitstekend voor teambuilding tijdens bedrijfsuitjes of voor een leuke start van jullie familiedag of vrijgezellenfeest (waar de 2 vrijgezellenfeesten het even tegen elkaar opnemen).

Met hoeveel personen kan De Jongens tegen De Meisjes worden gespeeld?

Deze quiz is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. In teams van ongeveer 10 personen (uiteraard de mannen tegen de vrouwen) strijden jullie tegen elkaar. Ook als de verdeling mannen/vrouwen niet gelijk is, kan dit spel goed gespeeld worden, daar is altijd een ludieke oplossing voor te bedenken. Voor groepen groter dan 100 personen is er een alternatief te bedenken, wat het beste telefonisch besproken kan worden.

Welke rondes worden er tijdens de Mannen tegen Vrouwen Quiz gespeeld?

Het spel wordt regelmatig aangepast en tijdens jullie uitje zal de presentator inschatten welke rondes bij jullie groep passen. Er is dus geen garantie dat alle rondes worden gespeeld, maar bijzondere wensen kunt u natuurlijk altijd aangeven!

Typische mannen- en vrouwenvragen Met vragen van auto’s tot make-up is deze quizronde ideaal om mee te starten, wat dingen over elkaar te weten te komen en fanatiek aan het spel te beginnen.

Mannen of Vrouwen?! 
Wie zijn er beter in… De mannen of de vrouwen? Met een wetenschappelijke onderbouwing wordt jullie kennis getest en komen er bijzondere weetjes naar voren over mannen en vrouwen.

Letterspel
 Met een letter op je rug en op je buik moeten jullie steeds op de juiste volgorde gaan staan om de woorden te vormen. Deze ronde zorgt altijd voor hilariteit en leuke filmpjes voor later!

Op het matje
 Binnen de gestelde tijd mogen er van uw teamleden alleen 2 ellenbogen, een neus, 3 voeten en 5 billen de grond raken! Wie zijn er leniger? De mannen of de vrouwen?

Ranken 
Wie van de teamleden heeft de meeste bekeuringen gekregen of heeft de grootste schoenencollectie? Zet de teamleden in de juiste volgorde, verdien punten en leer elkaar meteen beter kennen!

Wie ben ik?!
 Welk team weet als eerste wie ze zijn d.m.v. gesloten vragen?!

5 Tegen 5 Waarop zijn vrouwen het meest jaloers bij mannen?! Degene met het beste antwoord mag blijven staan, de tegenstander druipt langzaam af…

Uiteraard zijn dit niet alle rondes, maar slechts enkele voorbeelden. Als u zelf rondes wilt toevoegen over het bedrijf, de familie of als u andere onderwerpen aan wilt snijden, geen probleem! Het is voor ons altijd de uitdaging om voor u het perfecte uitje te organiseren en het spel persoonlijk te maken.

 

Tijdsindeling

Er is geen verplicht vast programma. De duur en tijdsindeling van uw uitje wordt volledig op maat gemaakt in overleg met u en de locatie. Hieronder staan 2 voorbeelden van een tijdsplanning zoals dit vaak voorkomt. U kunt het spel spelen met alleen drankjes en een kleine pauze of combineren met een lunch/diner/buffet.

Los Spel (ca. 2 uur)

  • Spel (60 minuten)
  • Pauze (15 minuten)
  • Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

  • Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)
  • Voorgerecht (15 minuten)
  • Spel (45 minuten)
  • Hoofdgerecht (30 minuten)
  • Spel (45 minuten)
  • Nagerecht (30 minuten)


Populaire locaties om de Jongens tegen de Meisjes te spelen zijn o.a.:


 
Jongens tegen de Meisjes - Amsterdam

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Amsterdam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Arnhem

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Arnhem, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Amersfoort

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Amersfoort, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Breda

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Breda, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Den Bosch

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Den Bosch, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Den Haag

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Den Haag, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Nijmegen

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Nijmegen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Utrecht

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Utrecht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Rotterdam

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Rotterdam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Zwolle

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Zwolle, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Aalsmeer

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Aalsmeer, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Alkmaar

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Alkmaar, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Almelo

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Almelo, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Almere

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Almere, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Alphen aan den Rijn

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Alphen aan den Rijn, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Amstelveen

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Amstelveen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Apeldoorn

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Apeldoorn, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Assen

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Assen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Bergen op Zoom

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Bergen op Zoom, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Blaricum

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Blaricum, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Bloemendaal

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Bloemendaal, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Delft

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Delft, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Den Helder

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Den Helder, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Deventer

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Deventer, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Dordrecht

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Dordrecht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Eindhoven

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Eindhoven, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Emmen

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Emmen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Enschede

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Enschede, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Etten-Leur

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Etten-Leur, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Goes

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Goes, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Gouda

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Gouda, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Groningen

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Groningen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Haarlem

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Haarlem, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Harderwijk

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Harderwijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Heemstede

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Heemstede, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Helmond

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Helmond, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Hengelo

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Hengelo, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Hilversum

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Hilversum, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Katwijk

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Katwijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de meisjes - Vaals

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Vaals, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de meisjes - Veere

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Veere, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de meisjes - Venlo

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Venlo, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Leiden

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Leiden, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Lelystad

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Lelystad, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Maastricht

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Maastricht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes- Middelburg

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Middelburg, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Oosterhout

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Oosterhout, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Oss

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Oss, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Papendrecht

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Papendrecht, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Roermond

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in STAD, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Roosendaal

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Roosendaal, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Schiedam

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Schiedam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Tilburg

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Tilburg, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Vlissingen

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Vlissingen, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Volendam

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Volendam, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes in Noordwijk

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Noordwijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes in Wassenaar

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Wassenaar, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Zandvoort

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Zandvoort, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Moerdijk

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje in Moerdijk, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!

 
Jongens tegen de Meisjes - Eigen Locatie

De Jongens tegen de Meisjes is een populair spelprogramma en nu te boeken als uitje op uw eigen locatie, als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje om te bepalen wie er na de bekende rondes daadwerkelijk de beste zijn!Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie