Ik Hou van Holland - Moerdijk

 

Hou van Holland in Moerdijk organiseren?

U heeft ongetwijfeld het spel ‘Ik hou van Holland’ met Linda de Mol wel eens op televisie gezien en dit spel kunt u nu zelf ook in Moerdijk spelen. We hebben het spel zo aangepast dat het een ideaal spel is om als bedrijfsuitje, personeelsuitje te spelen of als feest te organiseren, waarbij een hoop van de bekende rondes natuurlijk voorbij komen in het gezellige centrum, net daarbuiten of in omliggende plaatsen zoals Zevenbergen, Lage Zwaluwe, Willemsdorp, Klundert, etc.

Wat kunnen wij als evenementenbureau voor u betekenen?

Magna Entertainment organiseert allerlei soorten uitjes en evenementen en dit doen we als full-service organisatiebureau in de regio Moerdijk, maar ook op vele andere plekken in het land. Door ons in te schakelen voor de organisatie van uw uitje, hoeft u zelf nergens meer aan te denken en zorgen wij voor een goede presentator, leuke spelrondes, attributen en natuurlijk een geschikte locatie in Moerdijk of op een andere gewenste plek en dit alles binnen uw beschikbare budget!

Organiseren wij Hou van Holland alleen in het spieringskruiersdorp?

We organiseren regelmatig uitjes in Moerdijk, maar wij zijn nooit plaats- of locatie gebonden en organiseren ook uitjes en evenementen in andere plaatsen in Noord-Brabant en op vele andere plekken in Nederland en België en zelfs bij u op locatie als het allemaal maar past binnen uw wensen en budget!

Klik hier voor uitgebreide informatie over de Ik Hou van Holland Quiz of feest!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie