Ik Hou van Holland

 

Gebaseerd op de tv-quiz 'Ik Hou Van Holland'

Hou van Holland als bedrijfsuitje of personeelsfeest!

 

De ‘Gek op Holland’-Quiz is gebaseerd op de oer-Hollandse quiz die iedereen kent van televisie. Een ervaren presentator legt jullie verschillende Hollandse vragen voor, maar ook gaan jullie BN’ers raden, de muziekronde spelen, woorden spellen en allerlei andere rondes passeren de revue. 

Uiteraard sluiten we af met draaien aan het bekende rad tijdens de finale-ronde. Ook voor iedereen die niet van Holland houdt, staat dit spel garant voor een gezellige dag/avond waarin veel kan worden gelachen, gezongen en wie weet steekt u er ook nog wat van op! Deze versie van ‘Ik Hou van Holland’ is uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje, familiefeest, personeelsfeest of andere redenen om een feestje te vieren.

Wat kunt u van ons als evenementenbureau verwachten?

U wordt ontvangen door een professionele quizmaster die uw uitje volledig zal begeleiden. Het spel is gebaseerd op het tv-programma, waaruit we dan ook de leukste rondes voor jullie uitje hebben geselecteerd en aangepast om het zo geschikt mogelijk te maken als bedrijfsuitje, teambuildinguitje of gewoon een geweldige feestavond. We hebben altijd voldoende vragen, zodat de presentator in kan spelen op uw wensen. Houdt u juist van de 'gouwe ouwe' of bent u meer van de top 40-muziek, bent u een jonge groep die meer weet van Gers Pardoel dan van Joop den Uyl?! We passen tijdens het uitje de vragen en rondes aan aan jullie smaak, eisen en wensen!

Hoe ziet ‘Ik Hou Van Holland’ eruit als uitje of feest?

Dit spel is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Het spel wordt gespeeld in teams van ongeveer 10 personen en deze strijden tegen elkaar voor de winst, want net als bij de televisie-versie van ‘Ik Hou van Holland’ is er bij dit uitje een kleine prijs voor het winnende team. Wanneer de groep groter is dan 100 personen, dan zijn er verschillende opties mogelijk die we beter telefonisch met u kunnen bespreken. Zo kan er besproken worden welke rondes leuk zijn om met grote groepen te spelen, of er decorstukken geplaatst moeten worden, een DJ gewenst is etc. Kortom: dit spel kan als basis-spel gespeeld worden, maar ook als groot evenement worden neergezet.

Personaliseer het spel!

‘Gek op Holland’ is uiteraard een spel met vragen over Nederland, Nederlanders en typisch Hollandse muziek, maar dit hoeft natuurlijk niet. Om het spel persoonlijker te maken, kunnen we ook vragen en muziek toevoegen die te maken hebben met uw bedrijf/uitje/aanwezigen. Ook kunnen er mensen in het zonnetje worden gezet, alles is bespreekbaar!

 

Welke rondes komen er tijdens Hou van Holland aan bod?

Het spel wordt continu aangepast en tijdens uw uitje zal de presentator inschatten welke rondes bij uw groep passen. Er is dus geen garantie dat alle onderstaande rondes worden gespeeld, maar wanneer een ronde jullie specifiek aanspreekt, kan dit uiteraard gewoon aangegeven worden.

Vragenronde:
 Algemene vragen over allerlei Nederlandse onderwerpen. Weet jouw team het antwoord? Druk dan snel op de bel en sleep de eerste punten voor je team binnen!

BN’ers raden: Binnen de gestelde tijd moet 1 teamlid zoveel mogelijk bekende personen omschrijven.

Muziekronde:
 Alle soorten muziek van Nederlandse bodem passeren de revue. Weet jij de titel en de artiest? De muziek wordt aangepast op de aanwezigen… Wanneer de doelgroep gemiddeld aanzienlijk ouder is, zal Wim Sonneveld misschien aangezet worden en voor de jongere aanwezigen Gers Pardoel?! En zit de sfeer er goed in, zing dan lekker mee! Dat het vals is maakt niet uit, als het maar gezellig is. En is het écht niet om aan te horen? Dan doe je toch gewoon de polonaise…

Aardrijkskunde:
 Iedereen kent Volendam, maar kunt u het aanwijzen op de kaart?!

Spelling:
 Sommige woorden lijken simpel, maar als groep is spellen toch moeilijker dan het lijkt!

Verboden Woord of Geen Ja/Nee/Uuh: Sommige woorden gebruik je vaak ongemerkt. Als groep kiezen we een verboden woord en krijgt een team een vragenvuur van de presentator. Je moet snel antwoorden, maar zonder het verboden woord te gebruiken!

Roddelronde:
 Als een roddel 3x wordt doorverteld, wat blijft er uiteindelijk over van het originele verhaal??

Verjaardagsspel:
 Beantwoord zo snel mogelijk de vragen en geef de bom snel door, want als hij afgaat in jouw handen, dan verliest je team aardig wat punten!

Moeilijke woorden: Aan de hand van een onbekend woord proberen jullie om andere teams op het verkeerde been te zetten door meerdere betekenissen voor 1 woord te geven, maar wat betekent het nou echt??

Rijtjes raden: Hoeveel Nederlandse soapseries die langer dan 2 jaar hebben gelopen kent u?! Blijf opbieden tegen de andere teams en win veel punten!

Schattingsronde:
 Niemand weet het exacte antwoord op de vraag, maar zit jullie team het dichtst bij het goede antwoord? Dan mogen jullie voor punten draaien aan het grote rad.

 

Tijdsindeling

Het programma van de dag/avond is volledig aan te passen aan jullie wensen en de mogelijkheden van de locatie. Ook de duur van het spel is variabel en er kunnen rondes worden toegevoegd of overgeslagen. Het uitje kan gecombineerd worden met een lunch/diner/buffet en in overleg met de locatie maken we een tijdsplanning van de avond. Hieronder 2 voorbeelden van een indeling van zowel een los spel als een spel gecombineerd met eten.

Los Spel (ca. 2 uur)

Spel (60 minuten)

Pauze (15 minuten)

Spel (60 minuten)

Spel gecombineerd met diner/lunch (3 à 3,5 uur)

Het is mogelijk om het spel te combineren met een lunch of diner. In dat geval spelen we tussen de gangen door het spel.

Speluitleg en eerste rondes (30 minuten)

Voorgerecht (15 minuten)

Spel (45 minuten)

Hoofdgerecht (30 minuten)

Spel (45 minuten)

Nagerecht (30 minuten)

Speel Hou van Holland overal waar u wilt!

U kunt het spel bij ons boeken in alle steden en dorpen van Nederland. We komen zelfs bij u thuis of op het bedrijf.

Heeft u een locatie op het oog? Of wilt u de kosten zo laag mogelijk houden? Dan is uw eigen locatie wellicht net zo geschikt als een duur restaurant.

Bel of mail ons om te vragen naar de mogelijkheden en wij zullen ons best doen om het spel en de locatie volledig naar uw wensen aan te passen.Populaire plaatsen om het spel te spelen zijn o.a.:


 
Ik Hou van Holland - Amersfoort

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Amersfoort of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Amsterdam

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Amsterdam of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Arnhem

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Arnhem of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Breda

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Breda of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Den Bosch

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Den Bosch of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Den Haag

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Den Haag of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Nijmegen

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Nijmegen of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Utrecht

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Utrecht of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Rotterdam

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Rotterdam of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Zwolle

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Zwolle of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland op eigen locatie

​Linda de Mol presenteert op televisie het altijd het gezellige “ik Hou van Holland”. Om het spel geschikt te maken voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en familiedagen hebben we de leukste rondes volledig aangepast.

 
Ik Hou Van Holland - Aalsmeer

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Aalsmeer of elders in Nederland!

 
Ik Hou Van Holland - Alkmaar

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Alkmaar of elders in Nederland!

 
Ik Hou Van Holland - Almelo

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Almelo of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Alphen aan de Rijn

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Alphen aan den Rijn of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Almere

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Almere of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Amstelveen

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Amstelveen of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Apeldoorn

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Apeldoorn of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Assen

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Assen of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Bergen op Zoom

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Bergen op Zoom of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Blaricum

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Blaricum of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Bloemendaal

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Bloemendaal of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Den Helder

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Den Helder of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Deventer

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Deventer of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Dordrecht

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Dordrecht of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Eindhoven

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Eindhoven of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Emmen

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Emmen of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Enschede

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Emmen of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Etten-Leur

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Etten-Leur of elders in Nederland!

 
Ik van Holland - Goes

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Goes of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Gouda

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Gouda of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Groningen

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Groningen of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Haarlem

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Haarlem of elders in Nederland!

 
Ik hou van Holland - Harderwijk

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Harderwijk of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Heemstede

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Heemstede of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Helmond

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Helmond of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Hengelo

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Hengelo of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Hilversum

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Hilversum of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Katwijk

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Katwijk of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Leiden

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Leiden of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Lelystad

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Lelystad of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Maastricht

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Maastricht of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Middelburg

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Middelburg of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Moerdijk

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Moerdijk of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Noordwijk

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Noordwijk of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Oosterhout

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Oosterhout of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Oss

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Oss of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Papendrecht

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Papendrecht of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Roermond

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Roermond of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Roosendaal

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Roosendaal of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Schiedam

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Schiedam of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Tilburg

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Tilburg of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Vaals

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Vaals of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Veere

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Veere of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Venlo

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Venlo of elders in Nederland

 
Ik Hou van Holland - Vlissingen

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Vlissingen of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Volendam

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Volendam of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Wassenaar

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Wassenaar of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Zandvoort

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Zandvoort of elders in Nederland!

 
Ik Hou van Holland - Delft

Hou van Holland is bekend van televisie, maar door ons omgevormd tot een ideaal spel voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of andere soorten uitjes in Delft of elders in Nederland!


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie