Trivia PubQuiz GPS

Trivia PubQuiz GPS

PubQuiz GPS-Stadsspel

Vorm teams en Quiz tegen elkaar terwijl je door de stad loopt. Je hebt 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te halen. Er zijn in totaal 140 vragen, verdeeld over 7 categorieën en 3 niveau's (makkelijk, medium, moeilijk).

Trivia PubQuiz GPS

Quizzen in de stad!

Coronaproof Quizzen door de stad!

Veel mensen hebben tijdens de lockdown een Online PubQuiz gespeeld. Omdat we deze zomer allemaal waarschijnlijk zoveel mogelijk naar buiten en op pad willen, hebben we dit nieuwe concept gemaakt. Een GPS-PubQuiz, waarbij we de vragen verspreid door het centrum van steden hebben gelegd. Kom dus van de luie bank af, bel vrienden, familie of collega's, vorm een team en ga tegen elkaar Quizzen door de stad! Geniet van het zonnetje, de omgeving en ons advies is om achteraf zeker een terrasje te pakken!

Locaties

De Quiz is in verschillende steden in Nederland te spelen. We kunnen ook altijd kaarten op maat maken als dit van tevoren wordt aangevraagd. Bijvoorbeeld rondom het werk, maar ook in steden of dorpen waar dit GPS Stadsspel nog niet is aangemaakt. Check de beschikbare steden verderop op deze pagina of stuur ons een berichtje als jouw gewenste locatie voor de PubQuiz GPS er nog niet tussen staat.

Klik hier om naar de WebShop te gaan

of scroll door naar beneden voor meer informatie.

Trivia GPS - PubQuizzen door de stad!

Speel tegen vrienden, familie of collega's dit leuke GPS-Stadsspel

Hoe het werkt

Hoe het werkt

In het centrum van diverse steden hebben we 140 vragen verstopt. Deze vragen zijn verdeeld over 7 categorieën en er zijn makkelijke, medium en moeilijke vragen. Voor het juist beantwoorden van een makkelijke vraag verdien je 1 punt, medium vragen leveren 2 punten op en moeilijke vragen leveren 3 punten én een medaille op! Heb je van iedere categorie een medaille verdiend, dan kan je deze bij de wisselbeker inleveren voor bonuspunten!

De bedoeling is dat je in 1,5 uur zo veel mogelijk vragen goed beantwoord. Speel je namelijk in teams tegen elkaar, dan zie je elkaar lopen en achteraf krijg je een mail met de einduitslag. Welk team heeft de meeste punten kunnen scoren?!

Maak dus een keuze: welke route ga je volgen, kies je voor makkelijke of moeilijke vragen en is er een categorie waar jullie heel goed in zijn?! Want 1,5 uur is natuurlijk nooit genoeg om 140 vragen te beantwoorden én ook nog eens de hele stad te voet te verkennen. Teamwork is dus écht nodig om als winnaar uit de bus te komen!

Tarieven en bestellen

Tarieven en bestellen

Tarieven

Normaal gesproken is dit GPS-Stadsspel € 19,95 per toestel/login, maar omdat we zo blij zijn dat het mooie weer eraan komt en iedereen deze Trivia-GPS kan doen, hebben we de prijs tijdelijk verlaagt naar slechts € 9,95 per toestel/team/login!

Bestellen

Bestellen kan via onze webshop. Je kunt daar betalen met iDeal, Creditcard, ApplePay, etc.

Na bestellen en afrekenen kan je bijna direct beginnen met spelen! Je hoeft geen app te downloaden, omdat we van onze GPS Stadsspellen een webbased app hebben gemaakt. Dit betekent dat je alleen maar naar een website hoeft te gaan op je telefoon en je daar in kunt loggen.

Na bestellen ontvang je binnen maximaal 15 minuten een mail met jullie unieke spelcode (check ook je spam-inbox). Let op: Selecteer bij het bestellen het juiste aantal spelers/logins. Hierna kan je naar het startpunt lopen (deze vind je in de digitale handleiding die je na bestellen ook ontvangt) en kunnen jullie aan de slag!

Klik hier om naar de webshop te gaan voor meer informatie of om te bestellen!

Locaties in Nederland

Locaties in Nederland

We kunnen de GPS-spellen in principe in iedere gewenste stad maken. Het kost ons wel een paar uur om een goede kaart samen te stellen, dus als je een speciaal verzoek hebt, zorg dat je ons een paar dagen van tevoren even belt, mailt of WhatsAppt. In de volgende steden hebben we al goede kaarten gemaakt en kan je dus direct gaan spelen:

 • Breda
 • Amsterdam

Binnenkort komen ook de volgende steden online:

 • Almere (1 juni)
 • Amersfoort  (28 mei)
 • Arnhem  (1 juni)
 • Den Haag (28 mei)
 • Eindhoven  (1 juni)
 • Enschede  (1 juni)
 • Haarlem  (1 juni)
 • Nijmegen  (1 juni)
 • Rotterdam (28 mei)
 • Tilburg  (1 juni)
 • Utrecht  (28 mei)
 • Zaandam  (1 juni)

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

 • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
 • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
 • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.