GPS Team Challenge

GPS Team Challenge

Voer gekke opdrachten uit en versla de andere teams!

Hoe fanatiek zijn jullie?! Vind de koffers in de stad, voer zoveel mogelijk opdrachten uit en verzamel de meeste punten! De foto's en video's zijn leuk voor later ;)

GPS Team Challenge

Vanaf 4 april online

NIEUW GPS STADSSPEL

Vanwege de Corona is alles anders. Daarom gaan ook onze GPS-spellen helemaal op de schop. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van leuke spellen die je (ook met 1,5 meterafstand) kunt spelen in allerlei dorpen en steden in Nederland. Houd deze website in de gaten of stuur ons een WhatsApp-bericht als je éénmalig een berichtje wilt ontvangen als onze spellen goed, getest en online staan! 

De verwachting is dat de GPS Stadsspellen rond Pasen (4 april) worden gelanceerd!


Informatie en prijzen ‘GPS Team Challenge’

Het GPS-spel Team Challenge is door heel Nederland (en zelfs op heel de wereld) te boeken en kunnen we in iedere gewenste stad/dorp op maat voor jullie aanmaken.

'Team Challenge' als uitje

'Team Challenge' als uitje

Na de introductie gaat de presentator verder. “Het doel van Team Challenge is om als groep zo veel mogelijk punten te scoren zodat jij met jouw team aan het einde van het spel bovenaan het scoreboard staat! Je gaat op pad door de straten en voert de meest waanzinnige opdrachten uit en documenteert dit door middel van foto en video om zo de andere teams voor te blijven. Natuurlijk is het zo dat degene met de hoogste score wint, maar vergeet niet dat de lol en de ervaring het belangrijkste is!

Het spel is te spelen op een smartphone of tablet. Zo vind je makkelijk de koffers op de kaart, waarin de opdrachten zitten. Deze opdrachten worden verspreid over de stad. Vind de opdrachten, voer ze uit en leg dit vast via foto en video. Deze kan je na het spel weer downloaden. Maar weet wel, de ene opdracht is nog gekker dan de ander!

Vorm teams van maximaal 4 á 5 personen, voer de gekste opdrachten uit en versla de andere teams! De spelduur kunnen we samen bepalen, maar de standaard is 90 minuten.

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

Het Team-Challenge GPS Stadsspel is overal in Nederland en eigenlijk over heel de wereld te boeken.

Voor ieder spel maken wij een speciale kaart aan op de door jullie gewenste plaats. Dit kan een dorp of woonwijk zijn, maar we adviseren mensen vaak in/rondom een centrum van een stad de Team Challenge te boeken. In centrums zijn namelijk de meeste kleine straatjes, steegjes, parken en pleinen om de digitale punten te 'verstoppen'. Het kan natuurlijk ook gewoon bij je bedrijf/school/huis in de buurt als dat gewenst is. We maken dan de actiecirkel wat groter of leggen de punten juist net even anders neer, zodat er meer onderlinge strijd tussen de teams kan ontstaan. Kortom, iedere kaart voor de GPS-Stadsspellen kan overal heel de wereld voor jullie worden aangemaakt!

Tarieven

Tarieven

Het GPS Team Challenge Stadsspel is te boeken als 'Doe 't Zelf'-spel en met online ondersteuning tijdens de corona.

De kosten voor het 'Doe 't Zelf'-Team Challenge GPS-spel zonder online ondersteuning zijn € 24,95 incl. BTW per team.

De kosten voor het Team Challenge GPS-spel mét online ondersteuning hangt af van de duur van het spel, de dag, het tijdstip en de grootte van de groep. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan en dan kunnen wij netjes een prijs op maat samenstellen. Online Ondersteuning houdt in dat de uitleg via een videoverbinding door een presentator wordt gedaan. Gedurende het spel is de presentator actief aan het kijken wat de teams doen en worden de teams via een videoverbinding gebeld om hen tips te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je ook van de presentator aan het einde van het Team Challenge GPS-spel de uitslag te horen!

Klik hier om een offerte aan te vragen

'GPS Team Challenge' op maat gemaakt

'GPS Team Challenge' op maat gemaakt

Het GPS Team Challenge Stadsspel wordt voor iedere groep op maat gemaakt.
Wij verstoppen digitaal de punten die tijdens de Team Challenge gevonden moeten worden op iedere gewenste plek in een stad, dorp of vlakbij huis of kantoor.
Helaas kunnen we bij dit spel geen persoonlijke vragen toevoegen in het GPS-stadsspel, maar we kunnen natuurlijk wel meedenken om op een andere manier extra opdrachten aan de teams mee te geven. Dit kan door een videoverbinding of op papier. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie over een GPS Team Challenge op maat.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.