Team Challenge

 

Team Challenge

Een plotselinge wolk van rook ontneemt je het zicht op het moment dat het podium in een flits oplicht. Je hoort een mechanisch gezoem terwijl je ogen wennen aan het heldere licht. Wanneer de rook is opgeklaard zie je de presentator langzaam uit de vloer oprijzen en zo het podium op stappen. Zijn roze pak glittert als duizenden sterren en hij heeft een glimlach als een tandpasta-reclame. Met een donderende stem verwelkomt hij jullie met de volgende woorden: “Welkom bij het meest fantastische spel van je leven! Welkom bij Team Challenge!”

Na deze introductie gaat de presentator verder. “Het doel van Team Challenge is om als groep zo veel mogelijk punten te scoren zodat jij met jouw team aan het einde van het spel bovenaan het scoreboard staat! Je gaat op pad door de straten en voert de meest waanzinnige opdrachten uit en documenteert dit door middel van foto en video om zo de andere teams voor te blijven. Natuurlijk is het zo dat degene met de hoogste score wint, maar vergeet niet dat de lol en de ervaring het belangrijkste is! Veel Plezier!

Zo werkt het

Het spel is te spelen op een smartphone of tablet. Zo vind je makkelijk de koffers op de kaart, waarin de opdrachten zitten. Deze opdrachten worden dan verspreid over de stad. Vind de opdrachten en voer ze uiten leg dit vast via foto en video. Deze kan je na het spel weer downloaden. Maar weet wel, de ene opdracht is nog gekker dan de ander!

Voor wie?

Team Challenge is een stadsspel dat gebruik maakt van smartphones en tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je ervan om in teamverband de meeste gekke opdrachten uit te voeren? Dan is dit spel echt iets voor jullie!

Hoe lang, waar en hoeveel man?

Het spel duurt in totaal ongeveer 2 uur en is te spelen met meerdere groepen vanaf 4 tot 80 personen. Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart en de opdrachten kunnen worden aangepast naargelang de locatie.

Tarieven 

Tarieven voor het spel (incl. BTW) :

t/m 4 personen: € 95,-

t/m 6 personen: € 142,50

t/m 8 personen: € 190,-

t/m 10 personen: € 237,50

Grotere groepen: op aanvraag

Bekijk hieronder één van onze andere uitjes:


 
GPS Stadsspellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 
Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, onze variant heeft verschillende soorten rondes en is te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 
Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 
Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten aan tafel moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 
Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 
Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.

 
PubQuiz Uitje

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 
PubQuiz Café

De PubQuiz is een bekend fenomeen in Nederland. Bij ons kunt u maandelijks goedkoop een pubquiz afnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor kunt u iedere maand een leuk evenement voor uw vaste gasten en voor uw nieuwe gasten een leuke quiz met fotoronde, muziekronde, themavragen en andere leuke rondes neerzetten!

 
Moordspel

Het ideale uitje voor de Sherlocks onder ons! Lukt het jullie om binnen de afgesproken tijd een geplande moord op te lossen, dan is jullie team de winnaar van dit spannende uitje!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie