Shootout

Shootout

Beroof je tegenstanders, Blaas de kluizen op en win dit spel!

Verken op een spannende manier de stad! Vind de andere teams, ga op zoek naar de kluizen en zorg dat je bovenaan het scoreboard eindigt!

Shootout

Vanaf 4 april online

NIEUW GPS STADSSPEL

Vanwege de Corona is alles anders. Daarom gaan ook onze GPS-spellen helemaal op de schop. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van leuke spellen die je (ook met 1,5 meterafstand) kunt spelen in allerlei dorpen en steden in Nederland. Houd deze website in de gaten of stuur ons een WhatsApp-bericht als je éénmalig een berichtje wilt ontvangen als onze spellen goed, getest en online staan! 

De verwachting is dat de GPS Stadsspellen rond Pasen (4 april) worden gelanceerd!

Informatie en prijzen ‘GPS Shootout’

Het GPS-spel Shootout is door heel Nederland (en zelfs op heel de wereld) te boeken en kunnen we in iedere gewenste stad/dorp op maat voor jullie aanmaken.

GPS Stadsspel 'Shootout' als uitje

GPS Stadsspel 'Shootout' als uitje

In shootout neem je het op tegen je vrienden, familie of collega’s en zul je erachter komen wie zich “koning” van de stad mag noemen. De andere teams zullen alles doen om deze titel van je af te pakken. Plunder kluizen, schuil achter auto’s en blaas gepantserde geldwagens op met je bazooka. Ka-ching! Doe wat nodig is om je portemonnee zo gevuld mogelijk te maken. Maar vergeet niet: Kijk altijd over je schouder, want wie weet sta je zo oog in oog met een rivaal! 

Het spel is te spelen op een smartphone of tablet. Zo vind je makkelijk de te kraken kluizen, banken en gepantserde wagens die over de kaart zijn verspreid. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via de telefoon proberen op ze te schieten. Als je ze raakt, kan de geraakte groep een minuut lang niets doen! Zo strijd je om de hoogste score en dus het meeste geld! maar pas op dat de (virtuele) politie je niet te pakken krijgt!

Dit spelduur is ongeveer 1,5 uur, maar inclusief voorbereiding en afsluiting, zijn de meeste groepen zo'n 2 uur in totaal bezig met het spel. Maak teams van maximaal 4 á 5 personen en strijd tegen elkaar in dit spannende GPS Stadsspel!

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

Het Shootout GPS Stadsspel is overal in Nederland en eigenlijk over heel de wereld te boeken.

Voor ieder spel maken wij een speciale kaart aan op de door jullie gewenste plaats. Dit kan een dorp of woonwijk zijn, maar we adviseren mensen vaak in/rondom een centrum van een stad de Shootout te boeken. In centrums zijn namelijk de meeste kleine straatjes, steegjes, parken en pleinen om de digitale punten te 'verstoppen'. Het kan natuurlijk ook gewoon bij je bedrijf/school/huis in de buurt als dat gewenst is. We maken dan de actiecirkel wat groter of leggen de punten juist net even anders neer, zodat er meer onderlinge strijd tussen de teams kan ontstaan. Kortom, iedere kaart voor de GPS-Stadsspellen kan overal heel de wereld voor jullie worden aangemaakt!

Tarieven

Tarieven

Het GPS Shootout Stadsspel is te boeken als 'Doe 't Zelf'-spel en met online ondersteuning tijdens de corona.

De kosten voor het 'Doe 't Zelf'-Shootout GPS-spel zonder online ondersteuning zijn € 24,95 incl. BTW per team.

De kosten voor het Shootout GPS-spel mét online ondersteuning hangt af van de duur van het spel, de dag, het tijdstip en de grootte van de groep. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan en dan kunnen wij netjes een prijs op maat samenstellen. Online Ondersteuning houdt in dat de uitleg via een videoverbinding door een presentator wordt gedaan. Gedurende het spel is de presentator actief aan het kijken wat de teams doen en worden de teams via een videoverbinding gebeld om hen tips te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je ook van de presentator aan het einde van het Shootout GPS-spel de uitslag te horen!

Klik hier om een offerte aan te vragen

'GPS Shootout' op maat gemaakt

'GPS Shootout' op maat gemaakt

Het GPS Shootout Stadsspel wordt voor iedere groep op maat gemaakt.
Wij verstoppen digitaal de punten die tijdens de Shootout gevonden moeten worden op iedere gewenste plek in een stad, dorp of vlakbij huis of kantoor.
Helaas kunnen we bij dit spel geen persoonlijke vragen toevoegen in het GPS-stadsspel, maar we kunnen natuurlijk wel meedenken om op een andere manier extra opdrachten aan de teams mee te geven. Dit kan door een videoverbinding of op papier. Bel, mail of Whatsapp ons voor meer informatie over een GPS Shootout op maat.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.