Kolonisten

Kolonisten

Ben jij een echt Kolonist?!

Ontdek de kaart door te gaan lopen door de stad. Ga op zoek naar de juiste plekken voor grondstoffen, bouw wegen, dorpen en steden en versla de andere teams!

Kolonisten

Vanaf 4 april online

NIEUW GPS STADSSPEL

Vanwege de Corona is alles anders. Daarom gaan ook onze GPS-spellen helemaal op de schop. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van leuke spellen die je (ook met 1,5 meterafstand) kunt spelen in allerlei dorpen en steden in Nederland. Houd deze website in de gaten of stuur ons een WhatsApp-bericht als je éénmalig een berichtje wilt ontvangen als onze spellen goed, getest en online staan! 

De verwachting is dat de GPS Stadsspellen rond Pasen (4 april) worden gelanceerd!

Informatie en prijzen ‘GPS Kolonisten’

Het GPS-spel Kolonisten is door heel Nederland (en zelfs op heel de wereld) te boeken en kunnen we in iedere gewenste stad/dorp op maat voor jullie aanmaken.

'Kolonisten' als uitje

'Kolonisten' als uitje

Tijdens het GPS-Stadsspel kolonisten zie je een spelbord dat uit zeshoeken bestaat. Helaas, het speelveld is in het begin nog niet ontdekt. Dit zul je zelf moeten doen door te gaan lopen en de op kaart zo veel mogelijk te ontdekken en te koloniseren. Door nieuwe gebieden te ontdekken verkrijg je de grondstoffen uit dat gebied direct. Daarna is het aan jou de taak om dorpjes te bouwen. Want waar je je dorpjes neerzet verkrijg je eens in de zoveel tijd de grondstoffen. Deze dorpen kun je ook nog eens, met de juiste grondstoffen, omtoveren tot steden, waarna je meer grondstoffen uit dat gebied haalt. Deze steden en dorpen zijn punten waard, en degene met het meeste aantal punten aan het einde van het spel wint. Maar pas op! Nadat je drie punten hebt verdient wordt de struikrover wakker. Deze rooflustige rakker loopt rond op de kaart en belemmerd jouw inkomen. Gelukkig kun je jezelf transformeren tot ridder door het kopen van een ontwikkelingskaart.

Kolonisten is een stadsspel dat gebruik maakt van smartphones en tablets, dus iedereen die met zo’n apparaat om kan gaan kan dit spelen! Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Of hou je van bordspelen met een kolonisten-thema? Dan is dit GPS-spel echt iets voor jullie!

De standaard speelduur is 90 minuten. Vorm teams van maximaal 4 á 5 personen, bepaal samen de strategie en versla de andere teams!

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

Het Kolonisten GPS Stadsspel is overal in Nederland en eigenlijk over heel de wereld te boeken.

Voor ieder spel maken wij een speciale kaart aan op de door jullie gewenste plaats. Dit kan een dorp of woonwijk zijn, maar we adviseren mensen vaak in/rondom een centrum van een stad de Kolonisten te boeken. In centrums zijn namelijk de meeste kleine straatjes, steegjes, parken en pleinen om de digitale punten te 'verstoppen'. Het kan natuurlijk ook gewoon bij je bedrijf/school/huis in de buurt als dat gewenst is. We maken dan de actiecirkel wat groter of leggen de punten juist net even anders neer, zodat er meer onderlinge strijd tussen de teams kan ontstaan. Kortom, iedere kaart voor de GPS-Stadsspellen kan overal heel de wereld voor jullie worden aangemaakt!

Tarieven

Tarieven

Het GPS Kolonisten Stadsspel is te boeken als 'Doe 't Zelf'-spel en met online ondersteuning tijdens de corona.

De kosten voor het 'Doe 't Zelf'-Kolonisten GPS-spel zonder online ondersteuning zijn € 24,95 incl. BTW per team.

De kosten voor het Kolonisten GPS-spel mét online ondersteuning hangt af van de duur van het spel, de dag, het tijdstip en de grootte van de groep. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan en dan kunnen wij netjes een prijs op maat samenstellen. Online Ondersteuning houdt in dat de uitleg via een videoverbinding door een presentator wordt gedaan. Gedurende het spel is de presentator actief aan het kijken wat de teams doen en worden de teams via een videoverbinding gebeld om hen tips te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je ook van de presentator aan het einde van het Kolonisten GPS-spel de uitslag te horen!

Klik hier om een offerte aan te vragen

'GPS Kolonisten' op maat gemaakt

'GPS Kolonisten' op maat gemaakt

Het GPS Kolonisten Stadsspel wordt voor iedere groep op maat gemaakt.
Wij verstoppen digitaal de punten die tijdens de Kolonisten gevonden moeten worden op iedere gewenste plek in een stad, dorp of vlakbij huis of kantoor.
Helaas kunnen we bij dit spel geen persoonlijke vragen toevoegen in het GPS-stadsspel, maar we kunnen natuurlijk wel meedenken om op een andere manier extra opdrachten aan de teams mee te geven. Dit kan door een videoverbinding of op papier. Bel, mail of Whatsapp ons voor meer informatie over een GPS Kolonisten op maat.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.