Hangover

Hangover

Hét GPS-Stadsspel, speciaal voor mannen-vrijgezellenfeesten!

Speel nu The Hangover en maak het GPS-game persoonlijk door eigen vragen en opdrachten toe te voegen! Versla de andere teams binnen 1,5 uur, maar let op: Ontwijk je vervelende schoonmoeder!

Hangover

Vanaf 4 april online

NIEUW GPS STADSSPEL

Vanwege de Corona is alles anders. Daarom gaan ook onze GPS-spellen helemaal op de schop. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van leuke spellen die je (ook met 1,5 meterafstand) kunt spelen in allerlei dorpen en steden in Nederland. Houd deze website in de gaten of stuur ons een WhatsApp-bericht als je éénmalig een berichtje wilt ontvangen als onze spellen goed, getest en online staan! 

De verwachting is dat de GPS Stadsspellen rond Pasen (4 april) worden gelanceerd!

Informatie en prijzen ‘GPS The Hangover’

Het GPS-spel The Hangover is door heel Nederland (en zelfs over heel de wereld) te boeken en kunnen we in iedere gewenste stad/dorp op maat voor jullie aanmaken.

GPS-stadsspel 'The Hangover' als uitje

GPS-stadsspel 'The Hangover' als uitje

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en met deze munten de zaken te betalen die je voor je huwelijk nodig hebt (zoals de ringen, de trouwjurk en de taart). Lever deze zaken af op het stadhuis of bij de feestlocatie en verdien hiermee punten. Tijdens het spel komen verschillende foto-opdrachten en multiple-choice-vragen voorbij waarmee extra punten verdiend kunnen worden. Een leuke manier om samen met vrienden, familie of collega’s de stad op een andere manier te ontdekken en samen bezig te zijn. Misschien speel je zelfs wel in 2 of meer teams en strijd je tegen elkaar?!

Ieder team maakt gebruik van een eigen smartphone of tablet. We adviseren om teams van maximaal 4 á 5 personen te vormen. Het leukste is namelijk om dit spel tegen andere teams te spelen, dus ben je met 6 personen, verspreid je dan over 2 teams (laat de vrijgezel eventueel halverwege switchen van team). De standaard speelduur van het Hangover GPS-Stadsspel is zo'n 90 á 100 minuten, maar dit is zonder voorbereidingstijd en het bekijken van de uitslag. Trek dus in totaal zo'n 2 uur uit voor dit spel. Wil je korter of juist langer spelen? Geef dit dan aan ons door, dan passen wij de tijd en eventueel de moeilijkheidsgraad iets aan!

Nieuw: voeg je eigen, persoonlijke vragen en opdrachten toe aan het GPS-spel!

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

Het Hangover GPS-Stadsspel is overal in Nederland en eigenlijk over heel de wereld te boeken.

Voor ieder spel maken wij een speciale kaart aan op de door jullie gewenste plaats. Dit kan een dorp of woonwijk zijn, maar we adviseren mensen vaak in/rondom een centrum van een stad de Hangover te boeken. In centrums zijn namelijk de meeste kleine straatjes, steegjes, parken en pleinen om de digitale punten te 'verstoppen'. Het kan natuurlijk ook gewoon bij je bedrijf/school/huis in de buurt als dat gewenst is. We maken dan de actiecirkel wat groter of leggen de punten juist net even anders neer, zodat er meer onderlinge strijd tussen de teams kan ontstaan. Kortom, iedere kaart voor de GPS-Stadsspellen kan overal heel de wereld voor jullie worden aangemaakt!

Tarieven

Tarieven

Het GPS Hangover Stadsspel is te boeken als 'Doe 't Zelf'-spel en met online ondersteuning tijdens de corona.

De kosten voor het 'Doe 't Zelf'-Hangover GPS-spel zonder online ondersteuning zijn € 24,95 incl. BTW per team.

De kosten voor het Hangover GPS-spel mét online ondersteuning hangt af van de duur van het spel, de dag, het tijdstip en de grootte van de groep. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan en dan kunnen wij netjes een prijs op maat samenstellen. Online Ondersteuning houdt in dat de uitleg via een videoverbinding door een presentator wordt gedaan. Gedurende het spel is de presentator actief aan het kijken wat de teams doen en worden de teams via een videoverbinding gebeld om hen tips te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je ook van de presentator aan het einde van het Hangover GPS-stadsspel de uitslag te horen!

Klik hier om een offerte aan te vragen

'GPS The Hangover' op maat gemaakt

'GPS The Hangover' op maat gemaakt

Het GPS Hangover Stadsspel wordt voor iedere groep op maat gemaakt.
Wij verstoppen digitaal de punten die tijdens de Hangover gevonden moeten worden op iedere gewenste plek in een stad, dorp of vlakbij huis of kantoor.
Bij dit spel kunnen persoonlijke vragen toegevoegd worden! Zodra je het spel hebt geboekt, krijg je de uitleg en een speciale link toegestuurd. Via die speciale link kunnen vragen over de Bruid/Bruidegom etc. worden toegevoegd of zelfs speciale Foto-opdrachten worden toegevoegd. Leuk als herinnering voor laten en dit maakt het Hangover-spel natuurlijk meteen een stuk persoonlijker!

Bel, mail of Whatsapp ons voor meer informatie over een GPS Hangover op maat of vraag onderaan deze pagina een offerte aan.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.