Monopoly

Monopoly

Hoeveel panden weet jij te veroveren met je team?!

Met dit GPS Monopoly Stadsspel kijk je op een andere manier naar de gebouwen in de stad. Verzamel je met je team in een driehoek om de panden voor de andere teams dat doen!

Monopoly

Vanaf 4 april online

NIEUW GPS STADSSPEL

Vanwege de Corona is alles anders. Daarom gaan ook onze GPS-spellen helemaal op de schop. We zijn druk bezig met het ontwikkelen van leuke spellen die je (ook met 1,5 meterafstand) kunt spelen in allerlei dorpen en steden in Nederland. Houd deze website in de gaten of stuur ons een WhatsApp-bericht als je éénmalig een berichtje wilt ontvangen als onze spellen goed, getest en online staan! 

De verwachting is dat de GPS Stadsspellen rond Pasen (4 april) worden gelanceerd!

Informatie en prijzen ‘GPS Monopoly’

Het GPS-spel Monopoly is door heel Nederland (en zelfs op heel de wereld) te boeken en kunnen we in iedere gewenste stad/dorp op maat voor jullie aanmaken.

'Monopoly' als uitje

'Monopoly' als uitje

Doel van het spel is om zoveel mogelijk panden in je portefeuille te verzamelen. Je verovert een gebouw door deze met je team te omsingelen. Let op: de speelfiguren van je teamgenoten moeten zich binnen de cirkel op het scherm bevinden en het gebouw moet zich in de driehoek die je met je teamgenoten vorm bevinden. Er zijn verschillende soorten gebouwen die een verschillende hoeveelheid geld opleveren. Als je als eerste team een gebouw verovert, levert dat 1,5x zoveel geld op. Verzamel aktetassen om misschien wel de waarde van het pand te vergroten en pas op dat je  niet wordt ingesloten door het andere team!

Het spel is te spelen op een smartphone of tablet. Zo vind je makkelijk de gebouwen en de aktetassen met eigendomsaktes die verspreid over de stad liggen en waarmee je de waarde van de gebouwen de hoogte in kunt jagen. Via hetzelfde toestel kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Krijg je de tegenstanders in het vizier? Meld het de anderen meteen! 

Ieder team heeft 3 toestellen (Telefoon/iPad) nodig om dit spel te kunnen spelen en de gebouwen in te kunnen sluiten. De spelduur kunnen wij samen met jou bepalen, maar we adviseren meestal het spel zo'n 1,5 uur te laten duren. Inclusief voorbereiding en afsluiting ben je dan zo'n 2 uur bezig met dit spel, waar je steeds fanatieker van wordt!

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

In heel Nederland, België en overal ter wereld te boeken

Het Monopoly GPS Stadsspel is overal in Nederland en eigenlijk over heel de wereld te boeken.

Voor ieder spel maken wij een speciale kaart aan op de door jullie gewenste plaats. Dit kan een dorp of woonwijk zijn, maar we adviseren mensen vaak in/rondom een centrum van een stad de Monopoly te boeken. In centrums zijn namelijk de meeste kleine straatjes, steegjes, parken en pleinen om de digitale punten te 'verstoppen'. Het kan natuurlijk ook gewoon bij je bedrijf/school/huis in de buurt als dat gewenst is. We maken dan de actiecirkel wat groter of leggen de punten juist net even anders neer, zodat er meer onderlinge strijd tussen de teams kan ontstaan. Kortom, iedere kaart voor de GPS-Stadsspellen kan overal heel de wereld voor jullie worden aangemaakt!

Tarieven

Tarieven

Het GPS Monopoly Stadsspel is te boeken als 'Doe 't Zelf'-spel en met online ondersteuning tijdens de corona.

De kosten voor het 'Doe 't Zelf'-Monopoly GPS-spel zonder online ondersteuning zijn € 24,95 incl. BTW per team.

De kosten voor het Monopoly GPS-spel mét online ondersteuning hangt af van de duur van het spel, de dag, het tijdstip en de grootte van de groep. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan en dan kunnen wij netjes een prijs op maat samenstellen. Online Ondersteuning houdt in dat de uitleg via een videoverbinding door een presentator wordt gedaan. Gedurende het spel is de presentator actief aan het kijken wat de teams doen en worden de teams via een videoverbinding gebeld om hen tips te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je ook van de presentator aan het einde van het Monopoly GPS-spel de uitslag te horen!

Klik hier om een offerte aan te vragen

'GPS Monopoly' op maat gemaakt

'GPS Monopoly' op maat gemaakt

Het GPS Monopoly Stadsspel wordt voor iedere groep op maat gemaakt.
Wij verstoppen digitaal de punten die tijdens de Monopoly gevonden moeten worden op iedere gewenste plek in een stad, dorp of vlakbij huis of kantoor.
Helaas kunnen we bij dit spel geen persoonlijke vragen toevoegen in het GPS-stadsspel, maar we kunnen natuurlijk wel meedenken om op een andere manier extra opdrachten aan de teams mee te geven. Dit kan door een videoverbinding of op papier. Bel, mail of Whatsapp ons voor meer informatie over een GPS Monopoly op maat.

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.