GPS Stadsspellen

 

GPS Stadsspellen

Wij van Magna Entertainment bieden al vele jaren verschillende spellen en uitjes aan, ook verzorgen wij verschillende evenementen. We vinden het belangrijk om ons aanbod up-to-date te houden en mee te gaan met nieuwe trends zodat we iedereen een leuke dag kunnen bezorgen! Van jong tot oud en van kleine tot grote groepen, voor ieder wat wils! 

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdrachten uitvoeren.

De spellen die door ons worden ontwikkeld zijn specifiek gericht op teamwork en meerdere spelers. Daarom zijn ze perfect geschikt voor teamuitjes en bedrijfsuitjes maar ook voor vrijgezellenfeesten voor zowel dames als heren.

Bekijk hieronder onze GPS spellen: 


 
Escape Game

Kun jij de raadsels oplossen die Dr. Crypto heeft achtergelaten en zo de gegijzelde redden? Ren door de jou gekozen stad en verzamel aanwijzingen!

 
Wedding Planner Game

Het is de dag van je bruiloft en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt! Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken. Er is geen tijd te verliezen!

 
The Hangover

Je huwelijk is vandaag en er moet nog van alles gebeuren! Jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellen dag beleefd en daar ondervinden jullie nu nog de naweeën van...

 
Sherlock

Er is een moord gepleegd, aan jou de taak om op te lossen wie dit op zijn geweten heeft! Combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk en probeer het moordmysterie op te lossen!

 
GPS Monopoly

Je bent manager van een vastgoedkantoor en je moet je portefeuille zo goed mogelijk vullen met nieuwe panden! Speel het bekendste bordspel nu in de stad!

 
Kolonisten

Er moet een nieuw dorp gebouwd worden aan het einde van de pas gebouwde weg, dit zal je veel grondstoffen opleveren! Je doet mee aan de race om dit eiland als eerste volledig gekoloniseerd te hebben.. Stap in de wonderen wereld van Kolonisten en beleef het zelf!

 
Shootout

Je hebt zojuist een kluis gekraakt en word gezocht door de politie... Ook zijn er andere bendes in de stad die het op jou voorzien hebben, wat ga je doen?

 
Team Challenge

Het doel van Team Challenge is om als groep zo veel mogelijk punten te scoren zodat jij met jouw team aan het einde van het spel bovenaan het scoreboard staat! Je rent door de stad en voert de meest waanzinnige opdrachten uit en documenteert dit door middel van foto en video om zo de andere teams voor te blijven. Natuurlijk is het zo dat degene met de hoogste score wint, maar vergeet niet dat de lol en de ervaring het belangrijkst is! Veel Plezier!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie