Escape the City

Escape the City

Ontcijfer de hints, kraak de koffer en red de stad!

Een variant op de bekende escaperooms, maar dan actief in de stad. Probeer de koffer open te krijgen en vervolgens alle hints die je hierin vindt te ontcijferen en red de stad voor het te laat is! Leuk als teambuilding met collega's of fanatiek met vriend

Escape the City

Stadsspel met actie!

Coronaproof Alternatieven! Een stadsspel met grotere groepen spelen op openbare plekken, terwijl een presentator jullie een uitleg geeft, is in tijden van Covid-19 niet altijd even handig. Online is hip en daarom is het misschien wel nét zo leuk om het Escape Stadsspel als GPS-game te spelen (of kies een ander thema, zoals Sherlock). Klik hier voor een overzicht van de GPS-spellen! 

Durf je het toch aan om in de stad dit spel te spelen?! Het maakt het misschien wel extra spannend.... Een presentator komt naar jullie toe en je krijgt een koffer overhandigd, maar die zit met 2 cijfersloten op slot en je hebt slechts 1 briefing om mee aan de slag te gaan. Zorg dat je de cijfercodes ontdekt en open de koffer met hints. Dan pas begint het écht spannend te worden. Zoveel hints, zoveel sloten, zoveel mogelijkheden. Waar gaan jullie mee beginnen en red je het wel op tijd?!

Leuk om met collega's als teambuilding-activiteit te spelen of natuurlijk met en fanatieke vriendengroep.

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Informatie en Tarieven 'Escape the City'

De Escape the City is te spelen door heel het land in diverse steden, en we kunnen zelfs een Escape op maat maken bij jullie op locatie. Hoe de Escape als uitje er precies uitziet en wat de kosten zijn, lees je hieronder.

'Escape the City' als uitje

'Escape the City' als uitje

Een Escape the City duurt zo'n 2 á 3 uur. Het is voor iedereen de uitdaging om voor de eindtijd het spel op te lossen en de juiste uitslag door te geven aan de presentator. Mocht je er niet uitkomen, dan krijgen jullie ook speciale hints mee, maar let op: die kosten je wel strafminuten!

Er wordt met jullie een meetingpoint afgesproken en daar krijgen jullie van de presentator de uitleg van het spel, een noodnummer en natuurlijk de benodigde spelmaterialen. De bedoeling is dat je de hints in het gehele centrum gaat zoeken en jullie dus echt actief bezig zijn in de stad. Leuke bijkomstigheid is dat je op een andere manier naar de stad gaat kijken. Plotseling zie je die mooie gevels die schuilgaan boven de bekende winkels en kom je op plekken waar je normaal niet komt.

Natuurlijk is er een prijsje voor het winnende team en kunnen jullie daarna ervoor kiezen om aansluitend te dineren, borrelen of terrassen! Echt een leuk uitje, dat net even anders is dan de rest.

Te spelen in verschillende steden

Te spelen in verschillende steden

Het 'Escape the City'-stadsspel is in diverse steden in Nederland te spelen.  Al onze Escape the City-spellen zijn door onszelf op maat gemaakt en zijn dus in iedere stad verschillend. In de meeste grote steden van Nederland kunnen we het spel in het centrum spelen. Met grote regelmaat maken we nieuwe spellen in nieuwe steden of zelfs soms in de wat grotere dorpen. 

Bel, mail of WhatsApp ons om te vragen naar de mogelijkheden, misschien hebben we het spel al in jouw stad of komt deze binnenkort!

Tarieven

Tarieven

Onze Escape the City-uitjes zijn maatwerk en een offerte maken we ook graag op maat. Je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je aan toe bent, daarom hieronder de richtprijzen voor het 'Escape the City'-stadsspel.

Groepen t/m 15 personen, € 340,-*
Groepen t/m 25 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen t/m 35 personen, € 20,50 p.p.*
Groepen t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat er inbegrepen is in deze prijs?!
Natuurlijk een professionele presentator, een uniek Escape the City-spel en alle attributen die we nodig hebben om van het uitje een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten, reserveringskosten, etc.

'Escape the City' op maat gemaakt

'Escape the City' op maat gemaakt

Een op maat gemaakte 'Escape the City'?! Het is mogelijk. 

Spellen waar bepaalde vaardigheden voor nodig zijn? Misschien een speciale route door de stad of locatie waar het spel wordt gespeeld? Het spel toespitsen op jullie branche of het spel helemaal op maat bij jullie op kantoor maken? 

Dit spel biedt tal van mogelijkheden om op maat geleverd te worden. Maak je wensen kenbaar en wij gaan ermee aan de slag!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden Escape the City...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.