Bingo

Bingo

Een valse Bingo, en nu?!

Het meest bekende spelletje omgevormd tot een leuk en hip spel, met getallen, vragen en muziek.

Bingo

Samen en tegen elkaar strijden voor die volle kaart!

Coronaproof! De Bingo kan in teams van 2 personen of zelfs individueel als Coronaproof Uitje geboekt worden. Wil je niet als groep -op 1,5 meter afstand- bij elkaar komen? Dan kan de Bingo ook online via een LiveStream gepresenteerd worden!

Als er iets een wat stoffig en ouderwets imago heeft, dan is het wel het spelletje Bingo, maar geen zorgen! Wij hebben de Bingo eens helemaal afgestoft en er een uitje van gemaakt dat je niet snel meer zullen vergeten. Natuurlijk spelen we het spel met de bekende nummertjes tot iemand 1 rijtje, 2 rijtjes en uiteindelijk een volle kaart heeft. Naarmate de getallen sneller gaan, wordt het stiller en wil iedereen stiekem toch gaan winnen. 

Hoe leuk is het als we ook een PubQuiz-Bingo spelen?! Streep de antwoorden af op de kaart i.p.v. de nummers. Het is dan vooral erg leuk om deze Quiz in teams te spelen, want hoe meer kennis over verschillende onderwerpen, hoe kleiner de kans op een valse Bingo! En als er dan toch die valse Bingo is, dan bedenken we natuurlijk een passende 'straf'.

Tijdens corona óók te boeken als Online uitje!

Informatie en prijzen 'Bingo'

Bingo is te spelen door heel het land (zelfs bij jullie op locatie), geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Hieronder een uitgebreidere uitleg over de kosten en het spel Bingo.

Bingo als uitje

Bingo als uitje

Waarschijnlijk start de Bingo met een stomme grap van de presentator en krijgen jullie nog een korte uitleg over de Bingo. Hoe werkt het ook alweer precies en welke foute óf juist hele toffe prijzen zijn er eigenlijk te winnen deze ronde?! Daarna beginnen we met een ronde ouderwetse Bingo met de getallen 1 t/m 75 en is het wachten tot de eerste Bingo valt en gaan we ook bekend maken wat we eigenlijk doen met een valse Bingo!

We kunnen van een gewone Bingo ook een Thema-Bingo maken met PubQuizvragen, met Themavragen, met Fotovragen, met Muziekvragen. Kortom: We kunnen van dit ouderwetse spelletje een gezellig, hip en stiekem best wel spannend uitje maken!

Te boeken door heel Nederland en België

Te boeken door heel Nederland en België

Vrijwel al onze spellen, Quizzen en uitjes zijn in iedere dorp of stad in Nederland en België te spelen. Het enige wat we nodig hebben om van jullie Bingo-uitje een succes te maken is een aparte ruimte waar we de Bingo kunnen spelen zonder dat we worden lastiggevallen door andere mensen.

In iedere stad of dorp is wel een restaurant, café of zalencentrum waar een aparte ruimte aanwezig is om de Bingo als besloten groep te spelen. Misschien willen jullie helemaal niet op een externe locatie de Bingo spelen, dan komen we zelfs bij jullie op kantoor, thuis of bij lekker weer in de tuin?!

Hebben jullie speciale wensen voor een locatie? Zet het in de opmerkingen bij het aanvragen van de gratis en vrijblijvende offerte, dan gaan wij op zoek naar een locatie die écht bij jullie groep past!

Tarieven

Tarieven

Onze uitjes zijn maatwerk en onze offertes ook! Je wilt natuurlijk wel een beetje weten waar je aan toe bent, daarom hieronder de richtprijzen voor de Bingo.

Groepen t/m 15 personen, € 340,-*
Groepen t/m 25 personen, € 21,50 p.p.*
Groepen t/m 35 personen, € 20,50 p.p.*
Groepen t/m 45 personen, € 19,50 p.p.*
Grotere groepen krijgen altijd een offerte op maat en een speciaal tarief.
*Alle tarieven zijn excl. 21% BTW

Wat is er inbegrepen is in deze prijs?! Natuurlijk een professionele Magna Entertainment presentator, de Bingo en alle attributen die we nodig hebben om van het spel een succes te maken. Bij ons zijn er GEEN bijkomende kosten zoals boekingskosten of reserveringskosten.
Niet inbegrepen: Te winnen prijzen. Voor ieder budget kunnen we een leuk/fout/gaaf prijzenpakket regelen!

BIngo op maat gemaakt

BIngo op maat gemaakt

Het is mogelijk! Een bingo op maat gemaakt! Bijvoorbeeld door de ballen met nummers te vervangen door vragen en de cijfers op de kaart te veranderen in antwoorden!

Informeer naar de mogelijkheden!

Vragen?! Klik hier om ons te WhatsAppen!

Wat onze klanten vinden van onze Bingo...

We snappen heel goed dat je niet meteen alles gelooft wat wij op onze site zetten. Daarom werken we met een onafhankelijk beoordelingssysteem! Dan hoef je ons niet meteen te geloven, maar kan je zelf zien wat andere mensen van onze uitjes, medewerkers en presentatoren vonden!

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.