Moordspel

 

Moordspel

Het Moordspel is een stadsspel waarbij het draait om creativiteit, improvisatietalent, assertiviteit en samenwerkingen. Een spel waarbij de spanning van begin tot eind te snijden is. Het Moordspel speelt zich af in een stad naar keuze. Het spel wordt gespeeld in kleine teams om erachter te komen wie een moordaanslag aan het plannen is op wie, met welk wapen en waar de moord gaat plaatsvinden.

Met het spel is het de bedoeling dat de deelnemers net even op een andere manier naar de stad kijken. De hints zitten soms in de details, waardoor je gedwongen wordt om zo ook naar plekken te gaan waar je normaal gesproken niet zo snel komt.

Het moordspel is een uitdagend uitje, maar kan op allerlei niveaus worden gespeeld en volledig worden aangepast aan de groep.

Speel het moordspel vanaf 8 personen

Dit spel is niet geschikt voor hele kleine groepen. Wanneer het om een grote groep gaat, zal het spel aangepast worden. In teams van maximaal 6/7 personen gaan jullie op pad. Ieder krijgt aanwijzingen die ontcijferd moeten worden die moeten leiden naar de antwoorden. Een spannende en uitdagende opdracht die veel vergt van de teams.

Naarmate de teams meer aanwijzingen vinden zullen jullie dichter bij de oplossing komen. Er zijn wel wat beperkingen en obstakels. Kun je de andere vertrouwen? Wie zit er achter jullie aan en wat kan wel en wat kan niet? Allemaal dingen waar jij en je team rekening mee moeten houden.

Programma 

Aankomst deelnemers

De deelnemers verzamelen zich in het centrum van de stad. De keuze is aan jullie of er meteen met het spel wordt begonnen of dat we eerst starten met een drankje op een gezellige locatie. Na een lekker drankje en/of een lunch worden jullie in teams op pad gestuurd en dan is het spel echt begonnen!

Het Moordspel gaat van start!

Na een korte briefing en uitleg van het spel ga je met je eigen team op pad. niets is wat het lijkt, en weet je wel aan welke kant jij staat? Aanwijzingen zin er genoeg, maar welke horen waarbij en waar begin je? Daar start het spel echt en ongemerkt ook de teambuilding.

Prijsuitreiking 

Na het Moordspel worden de teams verwacht in een sfeervol verblijf in het centrum van de stad. De keuze is aan jullie of jullie gelijk willen afsluiten of dat we eerst nog een drankje of een hapje doen. Het team dat de opdracht het beste heeft uitgevoerd krijgt en leuke prijs!

Prijzen:

Kosten middag- of avondprogramma

Aantal deelnemers kosten

18 – 39 € 31,-- per persoon

40 – 49 € 29,-- per persoon

50 – 59 € 27,-- per persoon

60 – 79 € 25,-- per persoon

80 – 99 € 23,-- per persoon

vanaf 100 € 21,-- per persoon

Bij de prijs inbegrepen.

Organisatie en begeleiding van het programma door Magna Entertainment;

Benodigde materialen;

3 tot 12 “acteurs”/ begeleiders (afhankelijk van de groepsgrootte);

leuke prijzen voor de winnende teams.

Duur van het spel

Het standaard spel duurt ongeveer 3 uur, maar is ook uit te breiden naar een dag vullend of zelfs weekend-vullend programma in alle steden in Nederland en zelfs in het buitenland.

Of lees meer over één van onze andere leuke uitjes:


 
GPS Stadsspellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 
Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, onze variant heeft verschillende soorten rondes en is te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 
Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 
Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten aan tafel moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 
Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 
Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.

 
PubQuiz Uitje

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 
PubQuiz Café

De PubQuiz is een bekend fenomeen in Nederland. Bij ons kunt u maandelijks goedkoop een pubquiz afnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor kunt u iedere maand een leuk evenement voor uw vaste gasten en voor uw nieuwe gasten een leuke quiz met fotoronde, muziekronde, themavragen en andere leuke rondes neerzetten!

 
Moordspel

Het ideale uitje voor de Sherlocks onder ons! Lukt het jullie om binnen de afgesproken tijd een geplande moord op te lossen, dan is jullie team de winnaar van dit spannende uitje!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie