Teambuilding

Teambuilding

De leukste activiteiten voor Teambuilding!

Vind hier de leukste en gezelligste (coronaproof) activiteiten voor Teambuilding. Leer je collega's beter kennen, uiteraard met een lach!

Teambuilding

Coronaproof uitjes, op locatie of online!

Teambuilding (letterlijk ‘het bouwen van een team’) is een term die je tegenwoordig steeds meer hoort. Het is helemaal ‘hot’ en dat is niet zonder reden. Het zorgt niet alleen voor een sterker groepsgevoel maar geeft ook de motivatie van medewerkers een boost. Zeker sinds corona, waarbij veel bedrijven meer vanuit huis werken, is een groepsgevoel creëren erg belangrijk om de motivatie erin te houden.

Teambuilding zorgt ervoor dat een groep individuen samensmelt tot een team. Regelmatig een teamuitje organiseren kan een groot aandeel hebben in dat ‘wij’-gevoel. Magna Entertainment organiseert op maat gemaakte teambuildingactiviteiten. Niet alleen de populaire activiteiten op de website, ook als je andere wensen hebt (sprekers, artiesten, buitenland, etc.), kan je bij ons terecht. We vinden ons vak gewoon leuk en zien het als een uitdaging om voor iedere opdrachtgever een perfect bij hun passende teambuildingsactiviteit te organiseren!

Klik hier: Overzicht van (Coronaproof) uitjes voor Teambuilding!

Populaire (coronaproof) uitjes voor Teambuilding

Natuurlijk zijn vrijwel alle uitjes die we op onze site aanbieden geschikt als activiteit voor jullie Teambuildingactiviteit, maar er zijn een aantal uitjes heel populair. De populairste Teambuildingactiviteiten staan daarom hieronder opgesomd!

Ranking the Stars op Locatie of Online

Ranking the Stars op Locatie of Online

Hoe goed denk jij je collega’s te kennen? Kom erachter in de 'Ranking the Stars'-Quiz van Magna Entertainment. Een hilarisch uitje voor teambuilding! In diverse rondes ontdek je hoe je collega’s reageren op bepaalde situaties. Wie rijdt er het vaakst om voor een hamburger van McDonalds of heeft de grootste schoenencollectie?

Speel dit uitje op locatie, coronaproof op 1,5 meter, voeg eventueel eigen vragen toe en de presentator zorgt voor een afdelingsuitje om niet snel te vergeten.
Meer informatie: Ranking the Stars op 1,5 meter

Werken jullie nog vanuit huis? Geen probleem! Boek dan Online een Livestream Ranking the Stars.
Meer informatie: LiveStream Ranking the Stars

PubQuiz op Locatie of Online

PubQuiz op Locatie of Online

De PubQuiz is de ideale activiteit voor teambuilding! Met een leuke mix aan algemene vragen, themavragen, fotovragen en muziekvragen, ga je de strijd aan met je collega’s.
Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en voor elke leeftijd!

Speel dit uitje op locatie, coronaproof op 1,5 meter, voeg eventueel eigen vragen toe en dan zorgen wij dat het voor iedereen een onvergetelijke dag/avond gaat worden!
Meer informatie: PubQuiz op 1,5 meter

Werken jullie nog vanuit huis? Geen probleem! Boek dan een Livestream PubQuiz.
Meer informatie: LiveStream PubQuiz

Jongens tegen de Meisjes op Locatie of Online

Jongens tegen de Meisjes op Locatie of Online

De eeuwige strijd der seksen! De Jongens tegen de Meisjes. Of de strijd tussen afdelingen? Een hilarisch spel voor jullie teambuildingsdag! Hoeveel procent van de mannen of collega's huilt tijdens een film of hoeveel procent van de vrouwen of collega's doet zich expres dommer voor dan ze in werkelijkheid zijn? Met uitdagende vragen en leuke opdrachten ga je deze strijd voor eens en voor altijd beslechten!

Speel dit uitje op locatie, coronaproof op 1,5 meter en als je wilt, kan de 'Jongens tegen de Meisjes'-Quiz ook op maat met een aantal eigen vragen worden gemaakt.
Meer informatie: Jongens tegen de Meisjes op 1,5 meter

Wil je de Quiz vanuit huis tegen elkaar spelen? Geen probleem! Boek dan een Livestream Jongens tegen de Meisjes!
Meer informatie: LiveStream Jongens tegen de Meisjes

Bekijk ons volledige aanbod (Coronaproof)-uitjes!

Bekijk ons volledige aanbod (Coronaproof)-uitjes!

Natuurlijk zijn dit niet de enige uitjes die we aanbieden. Zowel via de LiveStream als op locatie zijn er veel verschillende leuke teambuilding-activiteiten te boeken. 

Klik hier voor een overzicht van al onze uitjes

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.