Introductiespellen

 

Jouw introductie in goede handen

Voor elke intro, introductie of ontgroening hebben wij de leukste spellen!.

Of het nu gaat om faculteit, HBO, MBO, VMBO, examenstunt, hogeschool, middelbare school, WO, opleiding, studentenvereniging, propedeuze, bachelor, master, brugklas, voltijd, deeltijd of duaal... dat maakt niet uit.


Het organiseren van evenementen met veel deelnemers heeft nogal wat voeten in de aarde (zoals je misschien wel weet).
We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van dit soort evenementen.
Zo kunnen we samen iedereen een topdag bezorgen.

Krap Budget? Zo doen we dat!

Voor onze reguliere evenementen verzorgen we het spel tot in de puntjes: professionele begeleiding, uitgekiende spellen, meer spelmaterialen e.d..

Maar wanneer je krap budget hebt, maar wel veel deelnemers hebt, kunnen we bijvoorbeeld deze taken/materialen verdelen, waardoor we kunnen zakken in prijs.

De winnaars ontvangen bijvoorbeeld geen prijsje, of je kunt daar zelf voor zorgen.

We kunnen bijvoorbeeld minder personeel inhuren, wanneer je zelf zorgt voor (spel)begeleiders.

(Natuurlijk worden deze vooraf goed gebriefd, zodat ze weten wat de bedoeling is.)

Ook maken we de spellen zodanig dat de spelleiders meer groepen tegelijk kunnen begeleiden, we korten hier wat in, breiden daar wat uit, meer opdrachten zelfstandig doen of we gebruiken andere spellen die het goed doen bij grote groepen.


De spellen op deze website worden aangeboden met korting en zijn geënt op grote groepen met aangepaste spellen.

Heb je vragen? Bel ons!
Het telefoonnummer is 076 - 785 14 66

Speel een van onze spellen:


 
GPS Stadsspellen

Deze spellen speel je buiten met behulp van een smartphone of tablet die GPS heeft. Dit zijn vrijwel alle moderne telefoons en tablets. Wanneer jij loopt, loopt het virtuele personage op je apparaat mee op de kaart van het spel. Op deze manier kun je verschillende opdracht uitvoeren.

 
Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, onze variant heeft verschillende soorten rondes en is te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 
Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 
Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje is gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten aan tafel moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 
Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 
Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.

 
PubQuiz Uitje

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 
PubQuiz Café

De PubQuiz is een bekend fenomeen in Nederland. Bij ons kunt u maandelijks goedkoop een pubquiz afnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor kunt u iedere maand een leuk evenement voor uw vaste gasten en voor uw nieuwe gasten een leuke quiz met fotoronde, muziekronde, themavragen en andere leuke rondes neerzetten!

 
Moordspel

Het ideale uitje voor de Sherlocks onder ons! Lukt het jullie om binnen de afgesproken tijd een geplande moord op te lossen, dan is jullie team de winnaar van dit spannende uitje!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie