Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

De leukste Bedrijfsuitjes voor grote en kleine groepen!

Vind hier de leukste en gezelligste (coronaproof) Bedrijfsuitjes, vol met humor en om je collega's nóg beter te leren kennen.

Bedrijfsuitjes

Coronaproof uitjes, op locatie of online!

Je wilt een leuk bedrijfsuitje organiseren? Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Het uitje moet origineel en liefst ook actueel zijn. Magna Entertainment zorgt ervoor dat jij en je collega's een hele leuke dag/avond tegemoet gaan. In tijden van Corona zijn bedrijfsuitjes misschien wel belangrijker dan ooit. Met het vele thuiswerken en de afstand die je moet bewaren, is het goed om juist te proberen om -figuurlijk- die afstand wat te verkleinen en mensen weer even bij elkaar te brengen. Dat kan live (op 1,5 meter) of natuurlijk online via onze speciale livestream voor bedrijfsuitjes!

Klik hier: Overzicht van (Coronaproof) Bedrijfsuitjes!

Populaire (coronaproof) uitjes voor Bedrijfsuitjes

Natuurlijk zijn vrijwel alle uitjes die we op onze site aanbieden geschikt als activiteit voor jullie bedrijfsuitje, maar er zijn een aantal uitjes heel populair. De populairste bedrijfsuitjes staan daarom hieronder opgesomd!

Hou van Holland op Locatie of Online

Hou van Holland op Locatie of Online

Ook als je niet van Holland houdt, staat deze oer-Hollandse Quiz garant voor een gezellig bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Raad bekende Nederlanders, test je kennis over muziek van Nederlandse bodem en weet jij waar Roosendaal en Rozendaal liggen? Ga de strijd aan met je collega’s en ontdek wie het gekst op Holland is.

Speel dit uitje op locatie, coronaproof op 1,5 meter, voeg eventueel eigen vragen toe en maak van de 'Hou van Holland'-Quiz ook een beetje de 'Hou van mijn Bedrijf/Collega's'-Quiz.
Meer informatie:  Hou van Holland op 1,5 meter

Werken jullie nog vanuit huis? Geen probleem! Boek dan een Livestream Hou van Holland.
Meer informatie:  LiveStream Hou van Holland

Ranking the Stars op Locatie of Online

Ranking the Stars op Locatie of Online

Hoe goed denk jij je collega’s te kennen? Kom er achter in de 'Ranking the Stars'-Quiz van Magna Entertainment. Een hilarisch bedrijfsuitje! In diverse rondes ontdek je hoe je collega’s reageren op bepaalde situaties. Wie rijdt er het vaakst om voor een hamburger van McDonalds of heeft de grootste schoenencollectie?

Speel dit uitje op locatie, coronaproof op 1,5 meter, voeg eventueel eigen vragen toe en de presentator zorgt voor een bedrijfsuitje om niet snel te vergeten.
Meer informatie: Ranking the Stars op 1,5 meter

Werken jullie nog vanuit huis? Geen probleem! Boek dan Online een Livestream Ranking the Stars.
Meer informatie: LiveStream Ranking the Stars

PubQuiz op Locatie of Online

PubQuiz op Locatie of Online

De PubQuiz is het ideale bedrijfsuitje! Met een leuke mix aan algemene vragen, themavragen, fotovragen en muziekvragen, ga je de strijd aan met je collega’s.
Geschikt voor zowel kleine als grote groepen en voor elke leeftijd!

Speel dit uitje op locatie, coronaproof op 1,5 meter, voeg eventueel eigen vragen toe en dan zorgen wij dat het voor iedereen een onvergetelijke dag/avond gaat worden!
Meer informatie: PubQuiz op 1,5 meter

Werken jullie nog vanuit huis? Geen probleem! Boek dan een Livestream PubQuiz.
Meer informatie: LiveStream PubQuiz

Bekijk ons volledige aanbod (Coronaproof)-uitjes!

Bekijk ons volledige aanbod (Coronaproof)-uitjes!

Natuurlijk zijn dit niet de enige uitjes die we aanbieden. Zowel via de LiveStream als op locatie zijn er veel verschillende leuke bedrijfsuitjes te boeken. 

Klik hier voor een overzicht van al onze uitjes

Waarom onze uitjes nou zo goed zijn?!

Mensen vragen ons wel eens waarom ze voor ons moeten kiezen en niet voor één van onze concurrenten. Wij hebben jarenlange ervaring, organiseren alle uitjes op maat en we doen dit op een persoonlijke, professionele manier met passie! Hoe de concurrent dit doet mag u natuurlijk zelf ervaren, maar liever besparen we u de moeite en raden we u aan om de recensies van onze klanten onderaan deze pagina te lezen. Misschien kunnen zij u overtuigen om -geheel gratis- een offerte op te vragen zodat u zelf kunt ervaren hoe wij werken?!

Persoonlijk

Altijd persoonlijke aandacht en offertes op maat.

Passie

Omdat entertainen in ons bloed zit.

Professioneel

Alleen de beste mensen voor uw uitje.

9+

Jaren ervaring

1560+

Georganiseerde uitjes

67+

Locaties in Nederland

326+

Gemaakte Quizzen

Vragen?!

We vinden persoonlijke communicatie belangrijk! Als je vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of het formulier hiernaast invullen en wij nemen contact met je op!

Vragen? Klik hier en WhatsApp ons!

Ons kantoor staat in Breda, maar onze presentatoren wonen door heel ’t land. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt!

Waar wij voor staan:

  • Binnen 1 werkdag een passende -vrijblijvende- offerte.
  • Persoonlijk contact met 1 van de medewerkers.
  • Advies op maat!

Vragen of een offerte ontvangen?

Hoe completer je het onderstaande formulier invult, hoe beter we de vragen waarschijnlijk kunnen beantwoorden! We doen ons best om altijd binnen 1 werkdag te reageren op je bericht.