Thema's

 

Uitjes en evenementen op maat

Er zijn veel verschillende redenen om een uitje te organiseren. Sommige groepen willen voor hun bedrijfsuitje gewoon een leuke avond en een keer niet aan werk denken, andere groepen willen met hun personeelsuitje juist zorgen voor meer teambuilding of wellicht heeft u een compleet andere reden om met elkaar een leuke activiteit te organiseren. Magna Entertainment denkt graag met u mee en maakt alle uitjes op maat, ook al staat uw favoriete activiteit niet als ‘standaard’-thema op onze website!

  

Een greep uit onze thema's:


 
Afdelingsuitjes

​Grote bedrijven splitsen de uitjes vaak op in afdelingsuitjes. Dit zijn toch de mensen die het meeste met elkaar moeten samenwerken en met een kleinere groep kunt u elkaar makkelijker beter leren kennen.

 
Bedrijfsfeest

Organiseer een leuk bedrijfsfeest waar de medewerkers elkaar buiten kantoor om beter leren kennen tijdens een uitje en de werksfeer gaat absoluut omhoog!

 
Bedrijfsuitje

Voor een leuk bedrijfsuitje, bent u bij Magna Entertainment aan het juiste adres. Wat uw wensen of budget ook zijn, er is altijd een passende oplossing voor een uitje!

 
Dinerspel

Een gewoon diner is natuurlijk leuk, maar u kunt er natuurlijk ook iets bijzonders van maken door het te combineren met een spel!

 
Familiedag

Zowel het kleine neefje als Opa en Oma moeten het naar hun zin hebben. Magna Entertainment organiseert aantal populaire uitjes die aanslaan bij iedere familie!

 
Familie-uitje

Familie-uitjes zijn leuk, maar de leeftijden verschillen vaak enorm. Voor de kleintjes voegen we daarom graag vragen toe over Sesamstraat, voor Opa en Oma een nummertje van Wim Sonneveld en alles wat er tussen zit natuurlijk!

 
Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten organiseren we voor groepen van 10 tot 10.000 personen. Wat de reden van uw uitje ook is, er kan altijd een uitje of feest worden bedacht, waar heel de groep plezier aan zal beleven, jong en oud!

 
Groepsuitje

Magna Entertainment organiseert allerlei uitjes en evenementen, maar een groepsuitje moet helemaal bij de groep passen en daarom kunnen wij al onze uitjes personaliseren!

 
Introductiespellen

Voor elke intro, introductie of ontgroening hebben wij de leukste spellen!. Of het nu gaat om faculteit, HBO, MBO, VMBO, examenstunt, hogeschool, middelbare school, WO, opleiding, studentenvereniging, propedeuze, bachelor, master, brugklas, voltijd, deeltijd of duaal... dat maakt niet uit.

 
Personeelsfeest

​Het personeelsfeest is de vergrotende trap van een personeelsuitje. Wij organiseren avonden, dagen en zelfs weekenden, helemaal op maat gemaakt.

 
Personeelsuitje

Een personeelsuitje moet natuurlijk een leuke activiteit zijn, maar ook passen bij het bedrijf en de medewerkers. Alle uitjes kunnen bij ons worden gepersonaliseerd!

 
Spelshow

Magna Entertainment heeft al vele spelshows voor bedrijven en publiek mogen organiseren en presenteren. Allerlei soorten spelshows worden op maat voor u gemaakt of een populair thema wordt aangepast aan uw groep!

 
Teambuilding

Magna Entertainment organiseert op maat gemaakte teambuildingactiviteiten. Niet alleen de populaire activiteiten op de website, ook als u andere wensen heeft (sprekers, artiesten, buitenland, etc), kunt u bij ons terecht.

 
Teamuitje

Het teamuitje is een ideale manier om elkaar buiten de werkvloer beter te leren kennen. Werk aan teambuilding terwijl u één van de leukste uitjes speelt!

 
Thema­feesten

Een themafeest maakt uw evenement nét iets leuker. Iedereen kan zich voorbereiden op een thema, alvast in de stemming komen en van de voorpret genieten!

 
Vrijgezellenfeesten

Maak een vrijgezellenfeest compleet met een hilarisch spel, leer elkaar beter kennen, breek het ijs en heb enorm veel plezier!


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie