Magna Entertainment

Gasthuisvelden 11
4811 VX Breda
Tel. 076-7851466

KvK te Breda: 20160551

WhatsApp

Appen kan gewoon op ons vaste nummer 076-7851466, handig toch?!

Klik hier en WhatsApp ons!
Openingstijden

Ma – Vrij 10:00 – 20:00

In het weekend zijn we veel op pad naar uitjes en is er niet altijd iemand in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen, maar je kunt het altijd proberen! Laat sowieso een voicemail achter en dan bellen we zo snel mogelijk terug.

privacy-policy

Privacy- en Cookieverklaring Magna Entertainment

Via de websites van Magna Entertainment (https://www.uitjesenevenementen.nl) worden privacygevoelige gegevens en persoonsgegevens verwerkt. 

Magna Entertainment is ingeschreven bij de KvK te Breda onder handelsnummer 20160551 en er zijn meerdere handelsnamen geregistreerd, zoals (maar niet beperkt tot) o.a. De PubQuizFabriek, Magna Events, etc.. Deze privacy- en cookieverklaring is dan ook van toepassing op alle handelsnamen en daarbij behorende websites die onder KvK-nummer 20160551 staan geregistreerd.

We gaan natuurlijk altijd zorgvuldig om met persoonsgegevens. In deze verklaring leggen we uit waarom wij waarom wij de gegevens verzamelen, welke gegevens we verzamelen en met welk doel. 

Uiteraard houden wij ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Daarom houden wij ons o.a. aan de volgende regels:

  • We vragen je om uitdrukkelijk toestemming te geven om je persoonsgegevens te verwerken in de gevallen waar jouw toestemming vereist is.

  • We vermelden voor welke doeleinden we de persoonsgegevens verwerken middels deze privacy- en cookieverklaring.

  • We hebben passende beveiligingsmaatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen, wat uiteraard ook betekent dat wij dit eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.

  • Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, aan te passen of te verwijderen.

Persoonsgegevens en het gebruik ervan.

Als je 1 van onze websites bezoekt en gebruikt, laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen ook persoonsgegevens zijn. We gebruiken alleen de gegevens die direct door jou worden doorgegeven en dit zijn dan ook de enige gegevens die wij opslaan. We doen dit in het kader van de door jou gevraagde diensten of als het duidelijk is dat je de gegevens aan ons verstrekt om ze te verwerken.

Als je via de site, persoonlijk, schriftelijk (ook per mail) of telefonisch gegevens aan ons verstrekt, dan kunnen we de volgende gegevens verwerken:

  • NAW-gegevens

  • Bedrijfsnaam

  • Geslacht

  • E-mailadres

  • Telefoonnummer(s)

  • IP-adres

  • Laatst gemeten GPS-locatie (alleen bij het spelen van GPS Stadsspellen

  • Foto's (alleen voor het versturen van gemaakte foto's tijdens foto-opdrachten bij het spelen van GPS Stadsspellen)

  • Eventueel ook andere gegevens die van belang zijn voor de organisatie van jullie uitje of evenement (zoals bijvoorbeeld dieetwensen, allergieën etc.)

De hierboven genoemde persoonsgegevens verwerken wij o.a. voor de volgende doeleinden:

  • Aanvragen van offerte(s) voor een uitje

  • Organiseren van jullie uitje

  • Reserveren van jullie uitje

  • Analyseren van statistieken voor het optimaliseren van websites en marketing

  • Versturen van een nieuwsbrief of nieuwsbericht waarin onze diensten worden gepromoot

  • Goed verloop van een Online PubQuiz of GPS Stadsspel

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief informeren we geïnteresseerden graag over de uitjes en evenementen die wij organiseren. Natuurlijk bevat iedere nieuwsbrief een link waarmee je je kunt uitschrijven/afmelden. Je mailadres wordt alleen met jouw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst met abonnees.

Contactformulier/Offerte-aanvraagformulier

Indien je een formulier op onze website hebt ingevuld of ons op een andere manier benadert (via de mail, telefonisch, schriftelijk, app), dan worden gegevens die je naar ons stuurt opgeslagen zo lang als dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van gestelde vragen of gevraagde diensten.

Verstrekking aan derden

Wij geven jouw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij dit écht nodig is in het kader van onze dienstverlening of natuurlijk wanneer we dit wettelijk verplicht zijn.

Cookies en verwerkers

Ook onze websites maken gebruik van cookies. Dit gebeurd ook door externe partijen die door ons zijn ingeschakeld. Op de site wordt er gebruik gemaakt van functionele cookies, cookies van derden voor analyse- en marketingdoeleinden.

De volgende partijen maken gebruik van cookies op onze websites en verwerken in opdracht van ons persoonsgegevens:

  • Google / Google Analytics

Helaas hebben we geen invloed op het privacy- en cookiebeleid van bovenstaande partijen. Kijk hiervoor in de privacyverklaring van de partijen zelf. De privacy- en cookieverklaring van Magna Entertainment is dan ook niet van toepassing op de websites en diensten van derden die aan onze site verbonden zijn.

Cookies geplaatst door bovenstaande partijen, gebruiken wij voor de volgende doeleinden:

  • Optimaliseren van onze sites en diensten

  • Genereren van statistieken en inzage verkrijgen in hoe de website wordt gebruikt door bezoekers

  • Het afstemmen van aanbiedingen op de site en onze nieuwsbrieven

Verwerkers

Partijen die voor ons gegevens verwerken zijn o.a.:

  • Bitrix24 

  • Netsetters

  • Auditeers

  • The Smooth Operator Events 

  • FK Finance

  • MapBox

  • Teamleader

Deze partijen verwerken de data o.a. voor (maar niet beperkt tot) de boekhouding, ICT, organisatie uitjes en evenementen, etc.

Beveiliging

Onze websites maken gebruik van de beveiligde verbindingen (SSL), zodat je informatie wordt afgeschermd zodra je je persoonsgegevens aan ons verstuurt.

Bewaartermijn

De persoonsgegevens die je aan ons doorgeeft, worden bewaard zolang dit nodig is voor de organisatie van jullie uitje of evenement en zo lang dit wettelijk verplicht is (zoals bijvoorbeeld de bewaartermijn van facturen voor de administratie).

Wijzigen, inzage, vragen en klachten privacy- en cookieverklaring

Indien nodig, zullen we deze verklaring bijwerken. Als je vragen of klachten hebt over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, dan mag je natuurlijk altijd even bellen of mailen. Ook geldt dit voor de inzage in (of verwijdering van) je persoonsgegevens.

Conctactgegevens

Magna Entertainment

Gasthuisvelden 11

4811 VX Breda

Tel. 076-78 51 466

info@magna-entertainment.nl