Breda

 

Uitjes en Evenementen in Breda

Breda heeft het Bourgondische imago. En dit is niet voor niks. De tientallen restaurantjes en cafétjes zorgen voor een ontspannen gevoel. In het midden van de stad bevind zich de Grote Markt, met als herkenningspunt de Grote Kerk. ‘De Parel van het Zuiden’ is niet alleen bourgondisch, maar ook een erkende Nassau stad. Dit zie je terug aan het kasteel van Breda en bijvoorbeeld het Spanjaardsgat.

Spellen en bezienswaardigheden 

Door de vele horeca gelegenheden die zich en om het centrum begeven is deze stad een mooie plaats voor uw uitje. De stad heeft een groot park, vele monumenten, beelden en plakkaten op de grond. Hierdoor is er veel te zien en worden de actieve stadsspellen hier ook sterk aangeraden!

We zijn niet gebonden aan specifieke locaties, dus uitjes kunnen in ieder stad, dorp of zelfs op eigen locatie plaatsvinden. Om het u wat makkelijker te maken staan hieronder een aantal tips voor leuke locaties in de regio die bij ons bekend zijn en waar de uitjes sowieso plaats kunnen vinden:


 
Boschwachter - Breda

Prachtig gelegen in het eeuwenoude Mastbos ligt het multifunctionele horecabedrijf de Boschwachter. In 1869 gebouwd als boswachterswoning en inmiddels al weer ruim een eeuw in gebruik als café, restaurant en zalencomplex

 
Chassé Theater - Breda

Bij het Chassé theater is niets te gek. Van een zakelijke meeting tot een Ik Hou van Holland spel. Alles is er mogelijk! Door de verschillende ruimtes in het Theater kan er veel. 

 
De Ruyterhof - Rijsbergen

Lunchsuggesties De Ruyterhof is niet standaard geopend vanaf 14.00 uur. Gezelschappen vanaf 10 personen ontvangen wij graag op afspraak  voor een heerlijke goed verzorgde lunch.

 
De Boterhal - Breda

De Boterhal is een speciaalbier-café, wijnbar en internationaal tapasrestaurant midden in het historisch centrum van Breda op de Grote Markt.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie