Ranking the Stars - Amersfoort

 

Als je elkaar beter wilt leren kennen is Ranking The Stars het ideale uitje om te spelen tijdens jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildings dag. Het spel is niet hetzelfde als op televisie maar volledig gebaseerd op het thema “Elkaar beter leren kennen”.


Weet jij wie van je collega’s het slechtst tegen kritiek kan? Het vaakst ziek is? Of de meeste bekeuringen heeft gereden? Dan zouden jullie zomaar de winnaar van de avond kunnen worden. Omdat alle vragen persoonlijk zijn en volledig op jullie groep worden samengesteld is dit het uitje wat het meest geschikt is voor teambuilding.

We kunnen de vragen zo serieus en zo pikant maken zoals jullie willen op die avond.

Dit personeelsuitje kan natuurlijk gespeeld worden in Amersfoort. Amersfoort is een middeleeuwse stand die ontstond in de 13de eeuw en een prachtige locatie met vele restaurants en cafe’s om een dag door te brengen met collega’s, vrienden of familie.

Maak een leuke wandeling langs de Muurhuizen, bezoek de Onze Lieve Vrouwe Toren of maak een rondvaart en sluit de dag af met een borrel en het Ranking The Stars spel.

Kortom, een leuke dag om elkaar beter te leren kennen. 


Klik hier voor uitgebreide informatie over het spel Ranking the Stars!


Of lees meer over één van onze andere leuke uitjes:


 

Ranking the Stars

Het ideale uitje om elkaar beter te leren kennen! Gebaseerd op het bekende tv-programma, maar dan minder grof, veel meer verschillende soorten rondes en te spelen met alle leeftijden en soorten groepen, door heel Nederland!

 

Wie is de Saboteur?! Stadsspel

Het spannende spel, gebaseerd op het bekende tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie! Speel het spel in teams, win van de andere teams en vind de Saboteur in je eigen team en verken de stad op een compleet nieuwe en uitdagende manier!

 

Wie is de Saboteur?! Aan tafel

Dit fantastische uitje gebaseerd op het tv-programma 'Wie is de Mol', maar dan in onze eigen versie. U speelt dit spel aan tafel, dus u hoeft niet door een stad te rennen, maar met leuke, tactische spellen en opdrachten moet u als team zien te winnen van de andere teams en ondertussen de Saboteur in uw eigen team zien te ontmaskeren!

 

Jongens tegen de Meisjes

De verschillen tussen mannen en vrouwen leveren in het dagelijks leven al leuke momenten op. Tijdens dit spel worden de échte verschillen nog meer benadrukt d.m.v. leuke vragen, bijzondere opdrachten en verbazende feiten! Een ideaal uitje om elkaar beter te leren kennen, ook als de groep niet 50/50 uit jongens en meisjes bestaat!

 

PubQuiz

De PubQuiz kent u misschien uit de kroeg, maar is ook als uitje te boeken. Met vragen over vanalles en nogwat, fotorondes, muziekrondes, speciale thema-vragen én de mogelijkheid tot het toevoegen van persoonlijke vragen, is dit een leuk uitje om je kennis te testen en het op te nemen tegen de andere teams van jullie groep.

 

Ik Hou van Holland

De oer-Hollandse quiz 'Ik Hou van Holland' kent iedereen van televisie. Deze quiz is gebaseerd op dit succesvolle format, maar dan in onze eigen versie, waarbij er meerdere teams tegen elkaar strijden en hun kennis over NL, spelling, muziek, aardrijkskunde en nog veel meer onderwerpen worden getest.


Loading...


Tarieven

- Groepen t/m 15 personen: € 300,-
- 16 t/m 25 personen: € 19,50 p.p.
- 26 t/m 50 personen: € 18,50 p.p.
- Meer dan 50 personen: Op aanvraag
Voor grotere groepen worden programma’s altijd op maat gemaaktDirect Offerte aanvragen:

Op de pagina Offerte Aanvragen kunt u direct een offerte aanvragen.

    Offerte aanvragen


Informatie aanvragen:

Voer onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Wij werken o.a. voor

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie